FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
22 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Nå kan du nyte timevis med musikk uten å skade øreproppene. Den har benledningsteknologi som skaper vibrasjoner for å overføre lyd gjennom beinene i ansiktet ditt (kjeveben og kinnben) direkte til det indre øret. Wrap-around-designen gjør den ekstremt lett, fleksibel og gir tilpasset og sikker passform.

PRODUKT DETALJER
Har du noen gang hatt øretelefoner som ikke passer eller faller ut? Eller har du et headset som blir skittent av å være inne i øret? Eller visste du at konvensjonelle øretelefoner kan forårsake langvarig hørselsskade på trommehinnene dine, og du ville ikke engang vite det?

FUNKSJONER:
Bone Conduction Technology: Nå kan du nyte timevis med musikk uten å skade øreproppene. Den har benledningsteknologi som skaper vibrasjoner for å overføre lyd gjennom beinene i ansiktet ditt (kjeveben og kinnben) direkte til det indre øret. Wrap-around-designen gjør den ekstremt lett, fleksibel og gir tilpasset og sikker passform.

Uovertruffen komfort og stabilitet: Den ergonomiske designen gir optimal komfort og sørger for at den holder seg på plass, uansett hva. Enten du gjør en intens treningsøkt, fotturer, løping, klatring, skøyter, kjøring eller mer og USB-drevet som gjør den perfekt for enhver situasjon.

Bluetooth 5.0-tilkobling: Nyt håndfriopplevelsen. Med opptil 10 m rekkevidde trenger du aldri å nå enheten din igjen og igjen. Den kobles enkelt til smarttelefoner, nettbrett og andre Bluetooth-aktiverte enheter på kort tid.

SPESIFIKASJONER:
Arbeidstid: ≥7 timer
Ladetid: 0,8 timer
Bluetooth-versjon: V5.0
Rekkevidde: 10 meter
Standby-tid (av tilstand): 2800 timer
Standby-tid (tilkoblet tilstand): 180 timer
Vanntett: IPX5
Type: Åpne øret trådløse hodetelefoner
Ladespenning: DC 5V
Frekvens: 20HZ-20kHz
Mikrofonens følsomhet: 42dB
Netto vekt: 16 g



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.