WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Videoovervåkingssett PNI House - NVR 16CH 1080P og 8 kameraer PNI IP2D

kr 5 023,06 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
2 [2,4] stykker
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
5 dager
SKU:
PNI-HOUSE8
EAN:
5949066511691
Siste implementering
For over en måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Tilgangs- og kontrollmetoder
PNI House videoovervåkingssett kan styres fra mobile enheter gjennom XMEye-applikasjonen som er kompatibel med Android og iOS, og fra PC-en gjennom General CMS-programvaren. CMS-installasjonsfilen finner du på CDen som følger med i pakken, eller du kan laste den ned fra nettstedet vårt, fra produktsiden, nedlastingsdelen.

NVR (Network Video Recorder) med maksimalt 16 kanaler full HD
Med PNI House 1080P NVR har du muligheten til å ta opp og spille av bilder fra opptil 16 overvåkingskameraer med 1080p-oppløsning eller 8 kameraer med 1080p-oppløsning. Merk: Denne enheten er ikke kompatibel med analoge kameraer.

Kontroll via Internett
Du kan se i sanntid opptakene fra hvilken som helst enhet (bærbar PC, PC eller telefon) via Internett, enten direkte fra nettleseren (Internet Explorer) eller ved hjelp av det dedikerte programmet (kompatibelt med Windows, iOS, Android) som ligger på CDen i pakken.

Flere registreringer
PNI House 1080P NVR gir deg muligheten til å velge hvilken type opptak du vil ha: manuelt, ved alarmen, ved bevegelsesdeteksjon eller i løkken.

Kontakter
Du kan koble til flere typer skjermer, enheten er utstyrt med HDMI- og VGA-utgang. Videoopptakene som er lagret på harddisken som er installert i NVR, kan lastes ned lokalt til en USB-pinne, via produktgrensesnittet (USB2.0 eller USB3.0) eller eksternt, via Internett, direkte til en PC. PNI House 960P NVR kan nås via Internett, takket være RJ45 LAN-porten.

Tilkoblingsprotokoller
Pni House 1080P NVR er toppmoderne og støtter protokoller som: TCP / IP, DHCP, DDNS, DNS, PPPoE, UPNP, NTP, SMTP, ONVIF.

H.264 + lydopptak
Du kan ta opp video med lyd ved å koble IP-kameraer med integrert mikrofon eller en separat mikrofon (tilbehør følger ikke med i pakken).

HDD-kompatibilitet
Med utviklingen av overvåkingssystemer har produsenter av harddisker (lagringsenheter) skapt dedikerte løsninger for dem. For maksimal ytelse og uten problemer drift av PNI-overvåkingssystemene, anbefaler vi derfor at du bare bruker de dedikerte CCTV-harddiskene. Vi nevner her WD Purple, WD RE, WD SE, modeller med pålitelighet, motstand og kvalitet garantert 24/7.

Innstillinger for e-post
Dette systemet tillater sending til den angitte e-postadressen til advarsler i tilfelle alarm (bevegelsesdeteksjon, mangel på bilde, etc.) Gå til systemmenyen og gjør innstillingene i henhold til bildet nedenfor:

Progressive linser
PNI House IP2DOME videokamera er utstyrt med progressive linser 2,8 - 12 mm som lar deg stille inn zoom og fokus på de ønskede punktene.

P2P-funksjon og full HD-oppløsning
PNI House IP2DOME IP2DOME IP IP-kamera er tilgjengelig direkte via P2P-tilkobling, uten å måtte konfigurere ruteren. Ved å skrive inn brukernavn og passord har du enkel tilgang til alle funksjonene i rommet.

Utsikt selv under dårlige lysforhold
Ip PNI IP2DOME-kameraet er utstyrt med 30 infrarøde lysdioder, som lar deg se om natten, på en avstand på opptil 30 m. Den kan brukes til tilsyn med hjemmet, kontorer, fabrikker, butikker, sykehus, etc. Enkelt, praktisk og i sanntid.

Fjernopptak på PC eller NVR
Du kan ta opp bildene som er tatt av videokameraet på en datamaskin, via Internett (forutsatt at det er slått på under hele opptaket) eller på en NVR (forutsatt at den har installert minst én harddisk satt til lese- og skrivemodus).

Utendørs og innendørs
Du kan bruke produktet til overvåking av innendørs og utendørs områder. IP66-beskyttelsesklassen garanterer isolasjon av de indre komponentene i rommet mot fuktighet og støv.

Kompatibel mater
Hvis du bruker kameraet i frittstående modus, anbefaler vi at du bruker en 12V 2A-kompatibel mater eller modellen fra PNI 220V - 12V 5A mater for overvåkingskameraer og DVR (produktkode PNI-ACCTVALIM).



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.