WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Videoovervåkingskamera PNI IP2MP 1080P med varifokal IP 2.8 - 12 mm

kr 602,74 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
100 [2,4] stykker
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
5 dager
SKU:
PNI-IP2MPXV
EAN:
5949066505638
Siste implementering
For over en måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Tilgangs- og kontrollmetoder
IP2MP PNI-kameraet kan styres fra mobile enheter via vMEyeCloud-applikasjonen som er kompatibel med Android og iOS, og fra PC-en gjennom General CMS-programvaren. Du finner CMS-installasjonsfilen på CDen som følger med i pakken, eller du kan laste den ned fra nettstedet vårt, fra produktsiden, nedlastingsdelen.

Progressive linser
PNI IP2MP videokamera er utstyrt med progressive linser 2,8 - 12 mm som lar deg stille inn zoom og fokus på de ønskede punktene.

P2P-funksjon og full HD-oppløsning
IP PNI IP2MP-kamera er tilgjengelig direkte via P2P-tilkobling, uten å måtte konfigurere ruteren. Ved å skrive inn brukernavn og passord har du enkel tilgang til alle funksjonene i rommet.

Utsikt selv under dårlige lysforhold
IP PNI IP2MP ip-kameraet er utstyrt med 42 infrarøde lysdioder, som lar deg se om natten, i en avstand på opptil 50 m. Den kan brukes til tilsyn med hjemmet, kontorer, fabrikker, butikker, sykehus, etc. Enkelt, praktisk og i sanntid.

Fjernkontroll
Du kan overvåke og kontrollere kameraet ditt fra hvilken som helst nettleser (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) eller med dedikert programvare for Windows, Android eller iOS, fra hvor som helst i verden.

Fjernopptak på PC eller NVR
Du kan ta opp bildene som er tatt av videokameraet på en datamaskin, via Internett (forutsatt at det er slått på under hele opptaket) eller på en NVR (forutsatt at den har installert minst én harddisk satt til lese- og skrivemodus).

Utendørs og innendørs
Du kan bruke produktet til overvåking av innendørs og utendørs områder. IP66-beskyttelsesklassen garanterer isolasjon av de indre komponentene i rommet mot fuktighet og støv.

Kompatibel mater
Hvis du bruker kameraet i frittstående modus, anbefaler vi at du bruker en 12V 2 A-kompatibel mater eller modellen fra PNI Feeder 220V - 12V 5A for overvåkingskameraer og DVR (produktkode: PNI-ACCTVALIM).



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.