WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Video intercom kit med IP PNI House 900 og Yala elektromagnetisk PNI H1

kr 1 245,70 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
25 [2,4] stykker
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
5 dager
SKU:
PNI-KIT900V1
EAN:
1094922161221
Siste implementering
For over en måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Nattsyn
Videointercom med IP, PNI House 900, er utstyrt med 6 infrarøde lysdioder, som lar deg se bilder om natten, med klarhet og meget god kvalitet med besøkende / gjester. Kommunikasjonen med den indre ringeklokken er trådløs.

Overvåking og skyting
PNI House 900 har et microSD-spor hvor du kan sette inn et kort på opptil 64 GB (ikke inkludert) , som du kan ta opp bilder automatisk avhengig av konfigurasjon. Ved å trykke på ringeklokkeknappen vil både den indre ringeklokken og den dedikerte applikasjonen åpne på telefonen/smarttelefonen ringe.

Beskyttelse i tilfelle regn
PNI House 900 drar nytte av ip66 beskyttelsesklasse, som gjør den motstandsdyktig mot støv og vann under de tøffeste forhold. Driftstemperaturen er klassifisert mellom -10 og +50 °C

Valgbar ringetone
Dørklokkeenheten har 52 musikalske toner som du kan stille inn ved å trykke på den dedikerte knappen, du kan også justere ringevolumet,Det fungerer i en avstand på opptil 100 meter i det åpne feltet og reduseres avhengig av hindringer.  Strømforsyningen er laget av 3 batterier / akkumulatorer type AAA / R3. (ikke inkludert)

Eksempel på montering
PNI House 900 intercom har muligheten til å kontrollere tilgangen til personer i lokalene, eller ved utgangen av lokalene, ved hjelp av en Fail Safe eller Fail Secure elektromagnetisk lås, og en tilgangsknapp som kan kobles til den.
Tilgang / åpning av yale kan tillates / bestilles fra den dedikerte applikasjonen, etter en samtale fra intercom, fra videomodus i Full-skjermen, ved å trykke på tasten (Ios) eller døren (Android) symbolet.
 
Sikker stasjon som ikke er feil
Aktivering som ikke er feilsikker (Fail-secure). I denne konfigurasjonen vil anvendelsen av den elektriske strømmen føre til at yale åpnes. Mekaniske komponenter gir åpningen fra innsiden selv i tilfelle strømbrudd.

Anvendt samling
Den passer intercom intercom-løsninger eller adgangskontrollsystemer. Den kan monteres i boligbygg, kommersielle rom, hoteller, skoler, varehus, institusjoner, etc.

Elektrisk utstyr
Yala fungerer drevet av en strøm på 12V max 1A. Åpningskommandoen er laget ved elektrisk puls eller manuell betjening.

Stål
Med rustfritt stålhus er denne elektromagnetiske yala egnet for mange utvendige eller innvendige dører. Installasjon på døren kan gjøres avhengig av den spesifikke installasjonen, med mulighet for å endre åpningsretningen.

Vanntett IP66
DEN ELEKTROMAGNETISKE YALA PNI H1073A overholder IP66 støv- og vannbeskyttelsesstandarden.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.