FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Varierte størrelser / farge firkantede bambuslameller / -strimler for DIY-prosjekter (lengde: 160cm) - engros

fra kr 7,03 /stykke pris uten skatt

Foreslått utsalgspris: kr 23,44

Pris for forhandling
kr 10,55 fra 1 til 100 [2,4] stykker
kr 9,38 fra 200 til 400 [2,4] stykker
kr 8,20 fra 800 til 1600 [2,4] stykker
kr 7,03 fra 3200 til 6400 [2,4] stykker

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
kr 1 172,07
Tilgjengelig mengde
3000 [2,4] stykker
Land
Kina
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
30 dager
SKU:
BSTC20201
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Produkt spesifikasjoner:
Tilgjengelig i naturlig bambus hvit og karbonisert brun. Det viktigste er at ved å kjøpe og selge noen av produktene mine, kan du enkelt danne en organisk syklus av din egen virksomhet og generere langvarig, stabil og stigende kontantstrøm, i det minste gjøre verdien av sluttproduktet 5-10 ganger høyere.
Blandede bestillinger er akseptable. Siden det er mange størrelser og forskjellige priser, er den publiserte prisen den laveste, så hvis du trenger forskjellige størrelser, vennligst kontakt meg i tide.

Det viktigste er at ved å kjøpe og selge noen av produktene mine, kan du enkelt danne en organisk syklus av din egen virksomhet og generere langvarig, stabil og stigende kontantstrøm, i det minste gjøre verdien av sluttproduktet 5-10 ganger høyere.
Størrelsesvalg: Velg ønsket bredde og tykkelse i cm (1 tomme = 2,54 cm).
Allsidighet i bruk:
Disse bambusstrimlene er perfekte for å lage kjæledyrbur, bambusfluestenger og reparere bilmøbler, blant andre bruksområder.
Deres varierte størrelser og bambusfiber med høy tetthet på den ene siden gjør dem spesielt egnet for å lage drager, lykter og andre innovative gjenstander.
Strimlene er kuttet fra nær bambusens overflatelag, som har en høyere tetthet av bambusfiber.
Kvalitet og fleksibilitet:
Alle strimler behandles gjennom sterilisering ved høy temperatur og blir stående utilslørt for å opprettholde sin naturlige skjønnhet.
De kan bøyes i en halvrund form, og med riktig oppvarming kan de til og med være helt avrundet. Utforsk vår omfattende samling av firkantede bambuslameller/-striper, ideelt for en rekke gjør-det-selv-prosjekter, inkludert kano- og kajakkbygging, dør- og vindusrammer, fotorammer og mer. Disse stripene er tilgjengelige i engros mengder, og tilbyr allsidighet og kvalitet for både hobbyister og profesjonelle. Bestilling og frakt:
Behandlingstid: 4-5 dager.
Levering: Frakt tar vanligvis omtrent 2-4 uker via China Post-luftpost. For større bestillinger, sjø / tog frakt er tilgjengelig, tar rundt 5-8 uker.
Frakten beregnes ut fra vekt og volum, via postekspress og flyfrakt. Hvis den overstiger 20 kilo, vil den bli sendt med sjø eller jernbane. Det er en dør-til-dør-tjeneste med et sporingsnummer, som er praktisk for deg å spore online når som helst. Tilpassede forespørsler er velkomne.
Tilpassede størrelser: Vi kan produsere strips opptil 2 meter lange for sjøfrakt. Ta kontakt med oss for forespørsler om spesiell størrelse.
Takk for at du vurderer våre bambus lameller / strips for dine kreative bestrebelser. Vi ser frem til å levere materialer av høy kvalitet til ditt neste prosjekt.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.