FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Våtpoleringsgips

kr 7,62 /kilo pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
25 [2,4] kg
Tilgjengelig mengde
10000 [2,4] kg
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
15 dager
SKU:
C1525607
Siste implementering
8 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Kitt klar for utjevning og etterbehandling av indre overflater, syntetiske harpikser, vandige dispersjoner, tilsetningsstoffer, fyllstoffer, med følgende caracteristi¬ci: Lett å påføre på grunn av kremaktig konsistens har veldig god vedheft til en riktig forberedt base, tørking er rask, høy hvit. Absorpsjon er en lav base og krever ikke en primer før påføring av maling. Absorpsjonen reduseres på grunn av sammensetningen og gir betydelige besparelser i overflatebehandling (lakk). Det anbefales å bruke flerlagsbelegg, de kan påføres opptil 3 mm.

Anvendelsesområde: kan påføres manuelt eller maskinelt på følgende formater: sementplaster, gipsplaster basert på gips- og sementplaster, betong, gipsplater.

Instruksjoner: Pastaen påføres underlaget, i en lagtykkelse fra 0,2 mm til maks. 3 mm. Mekanisert applikasjon, produktet kan fortynnes maks. 5% vann. For bruk i flere lag for å tørke før påføring av neste lag er laget over overflaten, ca. 02:00, ved en temperatur på 20 ° C og 65% fuktighet. Disse overflatene kan glattes / slipes i 12-24 timer (avhengig av tykkelse og tem¬peratură) med fint sandpapir, og dermed oppnå en jevn overflate. For å forhindre sprekker forhindrer det rask tørking eller frysing. Media mindre absorberende er dannelsen av bobler, og derfor vil gipset i dette tilfellet bli brukt som følger: Påfør det første strøket fortynnes med 10% vann, veldig tynt, og etter at en liten zvântare påføres (ca. 5 minutter.). Det andre laget av tynn og etter tørking av overflaten (2 timer ved en temperatur på 20 ° C tem¬peratură og 65% fuktighet) påfører det endelige belegget av gips av tykkelsen på utførelsen.

Overflatetørketid (ved berøring): 2 timer, tørrhet (dybde): 24 timer. Verdiene er angitt ved en temperatur på 20 ° C og en relativ fuktighet på 65%. Indikativt spesifikt forbruk: 0,5-1 kg / m². Den nøyaktige mengden spesifikt forbruk vil bli bestemt etter testing på stedet. Dette avhenger av overflateruhet og tykkelse. Emballasje: plastbøtte, 10 og 25 kg. Oppbevaringsrom răco¬roase, tørr, Vasketemperatur mellom 5 ° C og 30 ° C i originalemballasjen, uåpnet. Holdbarhet: 24 måneder fra fremstillingsdato i henhold til emballasje- og lagringsforhold. Se produksjonsdato og batch merket på pakken.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.