FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Unike skrapesett (A + B) for Bowyers, Bamboo Fly Rod Makers, håndverkere og snekkere.

fra kr 234,59 /sett pris uten skatt

Foreslått utsalgspris: kr 938,36

Pris for forhandling
kr 45,00 fra 1 til 5 [2,4] sett
kr 35,00 fra 10 til 20 [2,4] sett
kr 30,00 fra 40 til 80 [2,4] sett
kr 20,00 fra 200 til 400 [2,4] sett

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
3 [2,4] sett
Tilgjengelig mengde
200 [2,4] sett
Land
Kina
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
30 dager
SKU:
SA/B2021
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Vi presenterer våre spesialdesignede skrapesett, perfekt for profesjonelle innen bueproduksjon, laging av bambusfluestang og trebearbeiding. Disse settene er laget av utvalgt høykarbonstål (SK2), kjent for sin eksepsjonelle hardhet (over 55 grader).
Det viktigste er at ved å kjøpe og selge noen av produktene mine, kan du enkelt danne en organisk syklus av din egen virksomhet og generere langvarig, stabil og stigende kontantstrøm, i det minste gjøre verdien av sluttproduktet 5-10 ganger høyere.
Kit Funksjoner:
Bladene er ekstremt harde, noe som sikrer lang levetid og effektivitet selv etter langvarig bruk. De kan vedlikeholdes med flat sliping eller en stålfil etter behov.
Bruksområde: Ideell for rilling eller groving av hornbuekjerner, hornstrimler eller bambusfluestangspisser. Denne prosessen øker kontaktområdet og forbedrer bindingsstyrken – avgjørende for både flate og konkave-konvekse bindingsmetoder.
Typer skrapesett:
Type A (3 stk/sett): Inkluderer en linjal og skrape, en bueskrape og en buetannskrape. Tykkelsen er 2.5mm, med en total bredde på 10.0cm og en buebredde på 7.0cm. Leveres med 2 sett skruer for enkel festing til et trehåndtak.
Type B (3 stk/sett): Inneholder en bueskrape, en buetannskrape (buebredde: 7,0 cm) og en flatskrape. Den flate skrapen er spesielt designet for å modifisere tradisjonelle buekjerner eller kanter. I likhet med Type A har dette settet også en tykkelse på 2.5 mm og en total lengde på 10.0 cm, med 2 sett med skruer for feste av trehåndtak.
Bestillingsalternativer:
Velg mellom 2 sett med Type A eller Type B, eller en kombinasjon av A+B. Etter kjøp, vennligst send en melding for å spesifisere dine preferanser.
Disse skrapesettene er ikke bare funksjonelle, men også unike gjenstander i håndverksverdenen. Enten du er en erfaren profesjonell eller en entusiastisk DIYer, vil disse verktøyene garantert forbedre arbeidet ditt.
Behandling og frakt: Behandlingstiden er 4-5 dager. Frakt tar 2-4 uker eller mer via China Post luftpost, stor ordre sjø eller jernbane frakt er tilgjengelig, tar 5-8 uker med dør-til-dør service. Frakten beregnes ut fra vekt og volum, via postekspress og flyfrakt. Hvis den overstiger 20 kilo, vil den bli sendt med sjø eller jernbane. Det er en dør-til-dør-tjeneste med et sporingsnummer, som er praktisk for deg å spore online når som helst. Tilpassede forespørsler er velkomne.
Spesielle krav: For spesifikke forespørsler eller krav, ta gjerne kontakt med oss.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.