WELCOME SUMMER
-35%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Topp kvalitet 100% naturlige produkter Food Grade Eksportpris Sweet Fresh

kr 23,87 /kilo pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] kg
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Latvia
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
7 dager
EAN:
4549292009064
Siste implementering
4 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Friske pærer er herlige frukter kjent for sitt søte, saftige kjøtt og særegne smak. Pærer er hjemmehørende i Europa og Asia, men dyrkes nå i mange tempererte regioner rundt om i verden. De kommer i forskjellige former, størrelser og farger, inkludert grønn, gul, rød og brun, avhengig av variasjonen.

Når du velger modne pærer, er det viktig å trykke forsiktig nær stammen for å sjekke om det er litt mykhet, noe som indikerer modenhet. Fargen på huden kan endres litt som pæren modner, men det bør generelt være glatt og fri for store flekker eller blåmerker. Noen varianter av pærer, som Bartlettpærer, skifter fra grønt til gult når de modner, mens andre, som Anjou eller Bosc-pærer, opprettholder fargen.

For å nyte en frisk pære, kan du bare skylle den under kaldt vann for å fjerne smuss eller rester. Pærer kan spises med huden på eller skrelles, avhengig av personlig preferanse. Kjøttet av modne pærer er mykt og saftig, med en søt smak som kan variere litt avhengig av sorten.

Friske pærer kan nytes på egen hånd som en forfriskende matbit eller legges til fruktsalater, ostetallerkener eller desserter for en deilig søt touch. De kan også tilberedes på forskjellige måter, inkludert krypskyting, baking, grilling eller stewing, for å lage en rekke lekre retter.

I tillegg til sin herlige smak er pærer et næringsrikt valg, rik på kostfiber, vitaminer og antioksidanter. Å inkludere ferske pærer som en del av et balansert kosthold kan bidra til fordøyelsessykdom, hjertes helse og generelle velvære.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.