FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

TiNifogo Tiger skiftenøkkel 48 i 1 skiftenøkkel verktøy

kr 23,54 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1652 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
1652 [2,4] stykker
Land
Italia
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
3 dager
Siste implementering
2 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

▲【Unikt designet】Multifunksjonstast spesielt verktøy som kombinerer 48 verktøy i ett og gjør hver reparasjon enkel og rask. Ved å klikke gjennom de forskjellige størrelsene umiddelbart, er de verktøyet du trenger for jobben.
▲【Enkel bærbarhet】 Du trenger ikke flere skiftenøkler eller store verktøysett, bare svinghodet for å finne riktig passform. Den unike tannrevolusjonerende verktøydesignen lar deg lage både standard- og metriske størrelser - bare snu hele greia, og du har flere størrelser.
▲【Fast】I motsetning til andre skiftenøkler, kan du arbeide i en 45 ° vinkel. Praktisk og sparer deg for tid. Håndter prosjekter i hele hjemmet, på farten, på arbeidsplassen, hvor som helst. Dette profesjonelle verktøyet er designet med 360° roterende hode som raskt gjør endringer i formatet du trenger.
▲【Søknad】Profesjonelt verktøy som er designet for å takle alle prosjektene dine i hele hjemmet, butikken eller arbeidsplassen, ideelt for: Bil, hjem, utendørs og mer
▲【Presis prosess】 - Den robuste, holdbare og holdbare konstruksjonen er bygget for å vare og klar til å tåle mange års tung bruk. Trippel kromfinish med fullstendig polering, slik at den er enkel å rengjøre og korrosjonsbestandig



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.