FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
5 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

120cm naturlig jute rundteppe, unikt og tidløst håndverk for innendørs og utendørs

kr 342,67 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
100 [2,4] stykker
Land
Italia
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Oppdag autentisiteten og elegansen til et rundt teppe laget av naturlig jute, utsmykket med bomullspigger og helt håndlaget. Hvert stykke er uerstattelig, resultatet av håndverk av høy kvalitet.

Dette teppet har en unik konsistens som er behagelig å ta på, og gir varme og hygge til ethvert rom. Den passer harmonisk inn i en rekke interiører, enten skandinavisk, klassisk, bohemsk eller til og med i et moderne industrielt loft-type miljø.

Perfekt egnet for utendørs bruk, vil den finne sin plass på en uteplass, balkong eller veranda. Det skal bemerkes at matten kan trenge litt tid å gå tilbake til sin optimale form etter utpakking.

Når det gjelder egenskaper, er dette håndlagde teppet laget av 60% jute og 40% bomull, måler 120 cm i diameter, og tilbyr stabilitet og holdbarhet. Vær oppmerksom på at rengjøring må utføres med forsiktighet: ikke vask med vann, foretrekker profesjonell renseri ved bruk av tetrakloretylen eller andre løsningsmidler oppført under symbolet F for delikat vedlikehold.

Med sin runde form og glatte design er dette juteteppet en ekte invitasjon til komfort og naturlig eleganse, samtidig som det er ideelt for et grossisttilbud.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.