FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
14 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Syris RD200-M1 RFID-leser for 13,56 MHz brikker Mifare®, DESFire, NTAG

kr 1 004,23 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Slovenia
Produktgruppe
Ny  
Merker
Apple
Leveringstid
5 dager
SKU:
1379
EAN:
1379
Siste implementering
1 måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

RD200-M1 er en stasjonær USB-leser laget av den pålitelige RFID-leserprodusenten Syris Technology Corporation og opererer på frekvensen 13.56 MHz.

Det er en tastaturemulatorleser som standard, og den leser chip-ID-en i 8 HEX-format. Leseren inneholder en CD med mange verktøyverktøy for å sette opp en leser og SDK-programvaren.

Den støtter lesing av 13.56 MHz RFID -brikker i henhold til en protokoll ISO 14443 A og B, og den fungerer med sjetonger som Mifare Classic®, Mifare DESFire®, Fudan F08 og NFC -brikker som NTAG213, NTAG215, NTAG216, etc.

Noen vanlige bruksområder for Syris RFID-lesere RD200-M1 er personidentifikasjon for tidsoppmøtesøknad og andre forretningsapplikasjoner, eiendelsidentifikasjon, kontaktløse betalinger, etc.

Det skiller seg ut fra mengden fordi det er veldig pålitelig, og det kommer med programvareverktøy, slik at du har mange alternativer for å tilpasse måten det fungerer på.

Med installasjonsprogrammet kan du angi formatet på den leste ID-koden på mer enn 50 forskjellige måter, kontrollere summeren, legge til et prefiks eller postfiks, angi det som 'Virtual COM' eller 'AutoRead', kode chips, etc.

Hvis du trenger å lese chip-ID-en på samme måte som andre NFC-enheter leser (NFC-telefoner, nettbrett osv.), Må du sette utdataformatet til 14 HEX Reverse Byte. Når oppsettet er ferdig, kan det brukes på forskjellige plattformer, inkludert Android, Linux og Apple operativsystemer.

Syris RD200-M1 er en stasjonær leser for 13,56 MHz kontaktløse brikker. Det er en USB-plug-and-play-enhet, noe som betyr at du ikke trenger å installere drivere. Det fungerer som en tastaturemulator som standard, leser chip-ID-en og plasserer den på skjermen (inne i Excel-tabellen, Notisblokk, nettsted, applikasjonsinntastingsfelt, etc.). Den leveres med programvareverktøy og kan også settes til å fungere som en seriell portemuleringsleser.

Installasjonsalternativer og SDK-verktøy for programvareutvikling

RFID-leseren RD200-M1 brukes vanligvis til å lese brikkens ID-kode i forskjellige formater og vises på en skjerm. Hvis du vil lese chip-ID-en på en Virtual COM-port, kan du enkelt endre leserens firmware og sette den på denne måten. Det er et annet alternativ for å stille inn leserens arbeidsmodus, og den kalles 'AutoRead', der leseren automatisk leser dataene fra et RFID -tagminne og viser dem på en skjerm. Det fungerer i utgangspunktet som en tastaturemulator for de lagrede dataene i et tagminne. Når du koder brikken, kan du velge din egen nøkkel slik at de lagrede dataene ikke blir lesbare for publikum eller ikke-autoriserte brukere. For å lese det krypterte innholdet, må du også bruke den samme nøkkelen på leseren. Dette gjøres med oppsettverktøy, og når det er satt, kan du bruke leseren på hvilken som helst enhet.

SYRIS RD200-M1 er som standard en tastaturemulatorleser, og den leser chip-ID-en i 8 HEX-format. Leseren inneholder en CD med mange verktøyverktøy for å sette opp en leser og SDK-programvare.
Med installasjonsprogrammet kan du angi formatet på den leste ID-koden på mer enn 50 forskjellige måter, kontrollere summeren, legge til et prefiks eller postfiks, angi det som 'Virtual COM' eller 'AutoRead', kode chips, etc.

For å stille inn leseformatet på samme måte som andre NFC-telefoner og nettbrett leser, må du sette utdataformatet til 14 HEX Reverse Byte.

Når leseren fungerer i Virtual COM-modus, får du UID-koden i det grunnleggende HEX-formatet, og den kan ikke endres med oppsettverktøyene. Du må imidlertid endre det etter, og dette krever vanligvis litt programmering.

Hvis du plasserer den samme taggen to ganger på leseren på kort tid, vil den bare lese taggen én gang fordi den har funksjonen 'Samme kortdeteksjon', noe som betyr at den ikke vil lese det samme kortet to ganger i den definerte tidsperioden.

CDen inneholder programvareutviklingsverktøy, inkludert API, eksempelkoder for BCB6, VB6, VB.NET og biblioteker for VC, VB, BCB, DevC og C#.

RD200 fungerer på Apple-datamaskiner og enheter med Android OS, selv om konfiguratoren bare er designet for PCer. Hvis du setter opp leseren på en PC, vil den også beholde innstillingene på Apple-datamaskiner og andre plattformer.

Teknisk spesifikasjon

Produsent: Syris Technology Corp.
Produktnavn: RD200-H1-G

Arbeidsfrekvens: 13,56 MHz
Lesertype: skrivebordsleser
Leseavstand: opptil 7 cm
RF-protokoll: ISO14443

Grensesnitt: USB
Programvare: CD med konfigurator- og SDK-verktøy (API, støtte BCB6, VB6, VB.NET eksempelprogram og VC-, VB-, BCB-, DevC-, C#-bibliotek.)

Innebygd to farger LED og buzzer alert.

USB-fastvareoppgraderingsfunksjon

Leser Dimensjoner: 105 B x 72 H x 16 D (mm)
Pakke dimensjoner: 200 B x 165 H x 37 D (mm)

Leser Vekt: 73 g
Pakke Vekt: 215 g

Tilpasset HS-kode: 8471 90 00 00

Driftstemperatur: -20 °C til 65 °C 95 % RF
Lagringstemperatur: -30 °C til 85 °C 95 % RF

Ladeeffekt: Standard USB-strøm (5V 500mA)


Vedlegg
Last ned fil syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.