FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
18 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Sykkelfeste for GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 for kameraer

kr 35,90 /stykke pris uten skatt
JEG BESTILLER

Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
ACTION - DJI - GoPro - Xiaomi
SKU:
70208
EAN:
5905601810469

Ta kontakt med Ringe

Sykkelfeste for GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 for kameraer - beskrivelse

GoPro Action Camera sykkelfeste for styret Produktbeskrivelse + høydepunkter

Viktige funksjoner: Produkttype: Sykkelstyremontering Materiale: ABS + Nylon + aluminium Vekt: 52g Monteringssted: Styre / bar / rekkverk med en diameter på 20-30 mm Justering: 360 grader Kompatibilitet: Kameraer, actionkameraer Montering: Universaltråd for montering av actionkameraer Vanntett: Ja Høyde på hele håndtaket: 70 mm Praktisk: Rask demontering og montering, ingen verktøy kreves Holdbar: Holder enheten fast og stødig Settet inneholder: 1x styremontering, 2x monteringsskrue, 1x sklisikker pute
Et styrefeste for motorsykkel, motorsykkel, scooter eller sykkel er en viktig gadget for alle som elsker friluftsliv, for eksempel sykling, motorsykkel eller scooter. Laget av eksepsjonelle kvalitetsmaterialer, vil den oppfylle dine forventninger. Enten du har et actionkamera, DSLR, GoPro, SJCAM eller til og med en telefonholder (telefonholder ikke inkludert) - dette modulære systemet kan fungere med dem. Designet for de fleste kameraer, gimbals og annet foto-videoutstyr tilgjengelig på markedet.
Komfort og sikkerhet Sikkerheten ved bruk sikres med sklisikre pads (1), som eliminerer risikoen for at håndtaket beveger seg. Kraftige skruer i rustfritt stål (2) garanterer holdbarhet og lang levetid.
360 graders svingbart hode Sykkelfestet har et 360 graders svingbart hode med lås hver 90 grader. Posisjonen låses ved å stramme justeringsskruen med en skrutrekker, noe som garanterer stabilitet i posisjonen. Skruen er dekket med en pakning for å beskytte styret mot riper!
Bred applikasjon Enten du foretrekker sykling, motorsykkel eller scootering, tilpasser dette festet perfekt til dine behov. I holderen kan du plassere actionkameraer m.in.: GoPro - Hero 12, Hero 11, Hero 10, Hero 9, Hero MAX, Hero 8, Hero 7 (Svart, Sølv, Hvit), Hero : 6, 5, 4, 3+, 3, 2, 1, Hero 2018 Fusion, SESSION, HERO+, Motorsport, Surf, Naken, Klassisk SJCAM - SJ9 Strike, SJ8 PRO, PLUS, AIR, SJ7 star, (SJ7000), SJ6 legend, (SJ6000), SJ5000+, SJ5000 SJ4000 Xiaomi - Yi, Yi 2, Mijia 4K Dji - Action 2, Dji Action 3, Dji Action 4, Osmo Action Andre enheter - for eksempel smarttelefoner, kameraer, GPS-navigasjon (OBS! krever ekstra fester - ikke inkludert) For å feste enheten til stativet, plasser den i et spesielt tilfelle / holder med et standard kamerafeste (ikke inkludert).
Enkelt og raskt vedlegg Dette festet er designet med komfort i tankene. Demontering og montering er ekstremt enkel og krever ikke bruk av verktøy. Bare løsne klemmeknappen for å montere eller fjerne utstyret.
Alogy er et dynamisk polsk merke som skiller seg ut på markedet takket være sin avanserte innovasjon og oppmerksomhet på hver eneste detalj. Med en lidenskap for å skape moderne løsninger for hverdagstilbehør, har Alogy konsekvent som mål å gi kundene en unik opplevelse som kombinerer utmerket kvalitet, original design og funksjonalitet på høyeste nivå. Vi er stolte av det faktum at vårt merke ikke bare leverer eksepsjonelle kvalitetsprodukter, men også skaper en positiv shoppingopplevelse. Vårt mål er å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder, som er hjertet og sjelen i vår virksomhet. Takket være deres tilbakemeldinger og støtte, er vi i stand til å kontinuerlig utvikle og tilpasse våre produkter til deres behov.

Ofte Stilte Spørsmål Er dette festet bare egnet for montering på sykkelstyret?
Nei, festet er hovedsakelig designet for å monteres på sykkelstyret, men det er også perfekt for motorsykkelstyre, scootere og andre elementer med en diameter på 20 til 30 mm.
Har denne holderen ekstra armmoduler?
Ja, den leveres med to ekstra armmoduler som lar deg montere kameraet i forskjellige konfigurasjoner, noe som gir deg friheten til å ta en rekke bilder.
Er dette festet enkelt å montere?
Ja, monteringen er veldig enkel og krever ikke bruk av tilleggsverktøy.

Alt for hånden! Sjekk ut våre andre tilbud og velg nødvendig tilbehør for deg. Huske! Du kan finne en rekke tilbehør som: herdet glass, holdere, billadere, FM-sendere, kabler eller hodetelefoner.


Betalingsmetoder

  • Overføre
  • Penger
  • Betalinger online
  • PayPal
  • VISE FRAM
  • MasterCard

Fraktmetoder

  • Innenlands forsendelse
  • Utenlandsk skipsfart

Andre engros tilbud

Andre tilbud i denne kategorien

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.