De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Super Tonkin bambus pil skaft for engros (33 "/ 84cm, ryggraden gruppe 30 # -115 #)

fra kr 11,72 /stykke pris uten skatt

Foreslått utsalgspris: kr 41,02

Pris for forhandling
kr 1,50 fra 1 til 200 [2,4] stykker
kr 1,30 fra 400 til 800 [2,4] stykker
kr 1,00 fra 1600 til 3200 [2,4] stykker

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
100 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
5000 [2,4] stykker
Land
Kina
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
30 dager
SKU:
BS30-115
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Vi er stolte av å tilby pilskaft av bambus av høy kvalitet, perfekt designet for å lage både jakt- og feltpiler. Hver aksel, som måler 33 inches (84 cm) i lengde, er spesielt skreddersydd for å møte en rekke bueskyting behov, inkludert hest bueskyting, bowhunting, og andre bueskyting spill.
Det viktigste er at ved å kjøpe og selge noen av produktene mine, kan du enkelt danne en organisk syklus av din egen virksomhet og generere langvarig, stabil og stigende kontantstrøm, i det minste gjøre verdien av sluttproduktet 5-10 ganger høyere.
Funksjoner:
Material Excellence: Kjent som "Nature's Carbon", er våre bambussjakter anerkjent for å være stivere og rettere enn tradisjonelle treskaft, og gir et vakkert og funksjonelt alternativ for pilfremstilling.
Presis forberedelse: Hver aksel er forsiktig varmetemperert og rettet. Ryggradsgruppene, fra 30# til 115#, er håndsortert med presisjon, noe som sikrer konsistent kvalitet.
Tilpasningsalternativer: Du kan velge mellom et mangfoldig utvalg av ryggradsgrupper. Hvert skaft leveres uten punkter og fletching, noe som gir deg friheten til å tilpasse i henhold til din foretrukne pilstil.
Overlegen kvalitet: Våre aksler er preget av sin eksepsjonelle retthet og stivhet, noe som gjør dem ideelle for ulike former for bueskyting, spesielt egnet for skolen bueskyting kurs og i disipliner som hest bueskyting og bowhunting.
Dimensjoner og vekt: Akslene er jevnt 33 tommer lange. Vekten varierer i henhold til rygggruppen (for eksempel 30-35# aksler gjennomsnittlig 25-27g hver). Diameteren varierer fra 6,5 til 7,5 mm, og hver aksel inneholder 3-4 noder for å sikre stabilitet under flyturen.
Ideell for Bowyers: Disse skaftene er perfekte for bowyers som ønsker å lage high-end bambuspiler. De tilbyr fleksibilitet når det gjelder kutting til størrelse og boring gjennom bambusknuter, noe som kan redusere vekten og øke stabiliteten, hastigheten og nøyaktigheten.
Bestillings- og fraktinformasjon:
Behandling og levering: Behandlingstiden er 4-5 dager. Levering tar vanligvis rundt 2-4 uker til de fleste steder via China Post EMS express. For større bestillinger kan frakt gjøres med sjø/tog, noe som kan ta ca. 5-8 uker.
Frakten beregnes ut fra vekt og volum, via postekspress og flyfrakt. Hvis den overstiger 20 kilo, vil den bli sendt med sjø eller jernbane. Det er en dør-til-dør-tjeneste med et sporingsnummer, som er praktisk for deg å spore online når som helst. Tilpassede forespørsler er velkomne.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.