FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

AVBRUDDSFRI STRØMFORSYNING (UPS) 1000VA 700W SINUS

kr 1 171,50 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
2 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
200 [2,4] stykker
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
9 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

AVBRUDDSFRI STRØMFORSYNING (UPS) REN SINUS
MICROSINE 1000 BRUKT TRAKTOR
1000VA 700W 2 * 7Ah
LCD

EGENSKAPER
En avbruddsfri strømforsyning (UPS) er en enhet som gir uavbrutt strøm til andre elektroniske enheter, selv i tilfelle strømbrudd. Når det er strøm i stikkontakten, lader UPS det innebygde batteriet og fungerer som overspenningsvern, og når det gjelder moderne UPS-enheter, sikrer det riktig forsyningsspenning selv i tilfelle store og langsiktige spenningssvingninger i nettverket.

I tilfelle strømbrudd i en stikkontakt, driver UPS-en automatisk enhetene som er koblet til den. Dette gjør at du trygt kan slå av enheten og lagre resultatene av arbeidet ditt. Et plutselig strømbrudd kan føre til tap av viktige data, samt skade på elektronisk utstyr.
Takket være Volt Polska UPS er dette problemet løst. Den tilbudte strømforsyningen har to innebygde batterier med en total kapasitet på 14Ah ved 12V og to stikkontakter med en spenning på 230V som gjør det mulig å opprettholde driften av to enheter samtidig. En USB-kontakt som lar deg koble UPS-en til en datamaskin, takket være denne løsningen kan brukeren konfigurere strømforsyningsinnstillingene til sine egne behov, og RJ45-porten beskytter nettverksenheter mot overspenninger, dette konseptet ble opprettet for omfattende beskyttelse mot skade på elementer i Ethernet-strukturer.
LCD-displayet informerer tydelig om strømforsyningens driftsmodus.
I tillegg får du i settet med UPS programvare som lar deg overvåke driften - når det gjelder denne enheten, har alle detaljer blitt tatt vare på for best å tilpasse den til brukernes behov.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.