MAY SALE
-30%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Vi tilbyr et utvalg av fottøy og klær som selges på Sportsdirect.com til eksklusive fortrinnsrett priser i tre segmenter - kvinner, barn og menn. Alle produktene er klasse A + med klistremerker og pappesker (for skoene) 1. Detaljer: * Hver blanding inneholder følgende merker: Adidas, Reebok, Firetrap, Kappa, Karrimor, Lonsdale, Soucal, Dunlop, Nike, British Knights, Lee Cooper, Perre Cardin og individuelle produkter av andre merker. * Vær oppmerksom på at skoene og kjolene hovedsakelig er sportsmodeller. - Hvert produkt kommer fra fjorårets sportsdirect-kolleksjoner. -
Det er ikke mulig å velge elementer - modell etter modell. -
I blandingen er det 10% barneprodukter, 45% dame- og 45% herremodeller. - 25% sko, 72% klær, 3% tilbehør. *
NÅ - For første bestillinger av nye kunder: Minimumsbestilling: 50 stykker til den EKSKLUSIVE prisen på 10,90 Euro! - Test kvaliteten og test våre utmerkede forhold. Fordeler: - Vi er ansvarlige for å levere varene, avhengig av produktet, med emballasjen eller esken i et problemfritt utseende.
* Viktig: - Blandingene er tilfeldig valgt, de fleste modeller er for det meste unike stykker og størrelser. - Alle varer kjøpt av deg har en skikkelig faktura utstedt av vårt selskap. 3. Frakt: - Leveringsprisen varierer fra sted til sted. * Hver forsendelse vil bli levert av oss innen 5-6 virkedager. Følgelig transporteres den til et hvilket som helst sted i Europa innen 6 til 10 virkedager. 4. Betalingsmåter: - Bankoverføring 5. Du kan fritt besøke vårt lager i Bulgaria og se aksjen før du kjøper. * For bestilling av sko og klær, vennligst kontakt oss.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.