FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Spor Barnas motorsykkelvest Black M

kr 142,31 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
128 [2,4] stykker
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
SKU:
holm7047
EAN:
=VLOOKUP(A257,Munka1!D:E,2,FALSE)
Siste implementering
4 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Denne brystbeskytteren for motorsykkelvest for barn er det perfekte valget for barn som driver med utendørssport og ønsker å være trygge. Vestbeskytterne er plassert på et svært fleksibelt og pustende elastisk nylonnett, som gjør at barn kan bære komfortabelt samtidig som det sikrer tilstrekkelig beskyttelse. Baksiden av vesten er utstyrt med en rygg-/ryggbeskyttelse som gir ekstra beskyttelse til ryggraden og ryggen.

Jakken med borrelås nyrebelte kan justeres til forskjellige midjestørrelser, slik at den passer lett til barnas kropp. Denne allsidige vesten kan brukes i et bredt spekter av applikasjoner, inkludert utendørssport for barn, motorsykkel, ski, snowboard, etc. Vesten gir tilstrekkelig beskyttelse for bryst og rygg, noe som gjør utendørs sport tryggere.
Lengden på vestens ryggvern er 48 cm, noe som gir tilstrekkelig beskyttelse for ryggraden og ryggen. Beskytterne er festet med syntetisk EVA-skum med høy tetthet, noe som sikrer holdbarhet og uknusbarhet. Materialer er kvalitetsmaterialer som gir beskyttelsesvesten lang levetid.
Avslutningsvis er denne brystbeskytteren for motorsykkelvest for barn et ideelt valg for barn som elsker å delta i utendørssport. Det fleksible materialet og det justerbare nyrebeltet sikrer komfort og sikkerhet, mens det sterke PVC-dekselet og beskytterne gir tilstrekkelig beskyttelse. Vesten er perfekt for barn som er elskere av terrengkjøring, motorsykkel, ski, snowboard og annen utendørssport. Velg denne beskyttelsesvesten for å beskytte barnas kropper under utendørssport!

Funksjoner:

Det er ekstremt lett og holdbart.
De justerbare bagasjeromsholderne, strategisk plasserte ventilasjonsåpninger.
Polstret organisk skum garanterer optimal komfort.
Syntetiske gummiplater dannet ved energidispersjon.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.