FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Spilltastatur - Thock TKL Pud Kailh BR RGB

kr 992,71 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
ACTION - Ok
Siste implementering
4 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Spilltastatur - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Spilltastatur - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Pudding Brown er et lite mekanisk tastatur som vi opprettet av to grunner. Først ønsker vi å gi deg friheten til å bruke bærbart utstyr. For det andre liker vi vakre ting som tiltrekker misunnelig utseende.

Som et resultat gir vi deg en liten konstruksjon med Pudding-knapper laget av PBT-plast, som ble opprettet i Double Shot-teknologi. Ikke bare ser de kosmiske ut, de er også motstandsdyktige mot slitasje. Under hver av dem skjuler Kailh Brown mekaniske brytere. Det er det beste valget hvis du klikker mye og leter etter et relativt stille mekanisk tastatur.

Fotogen og holdbar pjokk

Vi liker å si at Thock TKL Pudding Brown er en fotogen og hardfør pjokk.

Det er fordi vi pakket den inn i et vakkert og lite TKL Tournament-chassis. I praksis betyr dette at det vil passe uten problemer uansett hvor tastaturer i full størrelse sier: Hei, jeg kommer ikke inn her. Det vil også gi plass til noen designer gadgets.

Vi oppnådde dette ved å gi opp den numeriske blokken. Som et resultat er Thock TKL Pudding Brown-tastaturet lite og helt klart for action.

Bakgrunnsbelyste Pudding-taster

På Thock TKL Pudding Brown liker vi de bakgrunnsbelyste Pudding-tastene mest. Det er plass i forhold til vanlige knapper. Med ett klikk kan du matche dem til humøret ditt, skrivebordsstilen eller spillet du spiller. Dette skyldes keycaps som vi laget i Double Shot-teknologi. Under denne prosessen injiseres to typer slitesterk PBT-plast i nøkkelformen. Takket være dette tørker ikke knappene av, og deres melkehvite del (derav navnet Pudding) overfører ARGB-lys.

Kailh Brown bytter

Vet du hvordan du kan bli kjent med brukerne av taktile brytere? De setter svært sjelden AFK-status. Alt i alt er vi ikke overrasket over dem, for med slike brytere føler du ikke at du har klikket kontinuerlig i noen timer, og du vil fortsatt ha mer.

Kailh Brown er taktile brytere. De klarer seg godt i situasjoner som krever jevne bevegelser. De er også holdbare, deres levetid er estimert til opptil 50 millioner klikk (og takket være N-Key Rollover-funksjonen vil hver av dem bli registrert og utført).

I tillegg høres det behagelig stille ut. Vi antar at han vil finne fansen sin blant folk som ofte bruker tastaturet sent (og blant romkameratene).

Fjærvekt

Thock TKL Pudding Brown-tastaturet er en ekte fjærvektfighter. Den veier lite, men den vil tåle mye.

Vi testet holdbarheten under hverdagsturer til kontoret i den andre enden av byen. Takket være dette er vi sikre på at vi gir deg et tastatur som du kan ta med deg bokstavelig talt hvor som helst, og det vil fortsatt se ut på kjøpsdagen.

Konstruksjonen med en aluminiumstopp er ganske enkelt motstandsdyktig mot skade og veldig stiv. I tillegg holder den skrivebordet jevnt og beveger seg ikke selv under langsiktig arbeid. Med utseendet til henne også i orden, gir preget mønstre på bunnen og ARGB-belysning det en sprelsk karakter.

Mitt navn er RGB. ARGB

La oss være ærlige, tastaturer uten bakgrunnsbelysning ser ok ut. Men hvis du vil klikke i mørket, skille deg ut fra mengden eller imponere vennene dine fra forumet, er ARGB-utstyr det perfekte valget.

Med Thock TKL Pudding Brown kan du matche utseendet på tastaturet ditt til ditt verdensadministrasjonssenter. hver av de 87 knappene til en annen farge, endre fargen på tastetastene, eller angi en effekt for hele panelet. Du kan gjøre det ved hjelp av den medfølgende programvaren eller fra tastaturet uten å installere programvaren.

Kanskje noen vil si at det er en unødvendig gadget (du kan alltid deaktivere dette alternativet) ... Men hvis du liker å leke med design og endre utseendet på skrivebordet ditt en gang i blant, vil denne ARGB-bakgrunnsbelysningen glede deg.

To-trinns vippevinkeljustering

For enkelhets skyld har vi utstyrt Thock TKL Pudding Brown med justerbare føtter. Takket være dem kan du plassere tastaturet i en av tre støttehøyder slik du liker det best.

Flere måter å få en ledning på

Thock TKL Pudding Brown-tastaturdekselet lar deg rute kabelen i en av tre retninger. Takket være dette har du muligheten til å utnytte plassen på skrivebordet bedre.

Dette er takket være den avtakbare kabelen og tre spesielt forberedte kanaler på bunnen av tastaturet. Hver av dem lar deg legge kabelen i en praktisk posisjon, for eksempel nærmere grommets eller på kanten av bordplaten.

Alt under kontroll

Liker du å ha alt under kontroll? Med deg i tankene har vi utstyrt Thock TKL Pudding Brown med funksjonell programvare.

Vi refererer kjærlig til det som Gudsmodus. Med støtten kan du justere alle tastaturinnstillinger til dine behov, endre typen ARGB-belysning, farge, konfigurere driftsmodus for mange effekter



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.