FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Snakes &; Ladders Magical Edition Familie Brettspill For Kids

kr 54,43 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
50 [2,4] stykker
Land
Storbritannia
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
3 dager
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

ET KLASSISK SPILL SOM ALDRI BLIR GAMMELT : Dette magiske brettspillet Snakes and Ladders er en flott vri på det originale Snakes and Ladders Game. Fantastisk underholdning med et magisk tema for barn og voksne i alle aldre. I årevis har familier hatt glede av å spille dette eldgamle spillet, nå kan du spille med en magisk vri. Gi timer med endeløs moro av familien din på bursdager, fester eller bare for litt enkel familiemoro. Hvem vil komme seg gjennom dette magiske riket først og bli kronet som vinner!

DET PERFEKTE FAMILIESPILLET : Dette magiske brettspillet Snakes and Ladders er enkelt nok til at hele familien kan bli med. Kast terningene for å bestemme hvor mange mellomrom du får flytte. Ta tak i disken din og klatre opp stigene og gå fremover, men sørg for at du er forsiktig med de glatte regnbuene! Du flytter tilbake hvis du lander på dem. Den første personen til toppen er vinneren. Hvem blir kronet som den ultimate magiske vinneren?

EN PERFEKT GAVE ELLER GAVE: For ethvert barn er dette Magical Snakes and Ladders Board Game den ideelle gaven. Fra bursdag, jul og til og med bare en spesiell godbit, se barnets øyne lyse opp når de åpner dette magiske tema Snakes &; Ladders-spillet. Dette spillet gir ikke bare barna utallige timer med underholdning, men oppmuntrer også til tidlig utvikling av motoriske funksjoner hos ethvert barn, fra deres hånd-øye-koordinering til deres tålmodighet.

PRODUKTSPESIFIKASJON: Inkluderer 1x Magical Snakes and Ladders brettspill, 5x spillbrikker og 1x container. Passer fra 3 år og oppover.

Snakes &; Ladders Magical Edition Brettspill Familiemoro i 3 år + Vær oppmerksom på at bildene er for illustrasjonsformål, og det faktiske produktet kan avvike noe fra bildet.|



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.