FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Om denne artikkelen

Høy kvalitet tre: Naturlig miljøvennlig akasietre har høy tetthet, jevn struktur og høy styrke; treet har en naturlig sjokoladetekstur og er elegant; Den har gode antiseptiske og antibakterielle egenskaper. Ingen avbrudd genereres.
Stor arbeidsflate: Skjærebrettet gir nok plass til å skjære kjøtt, grønnsaker og fisk. Det store forberedelsesområdet kan også brukes som serveringsbrett, frokostbrett og snackbrett.
Skjærebrett 42×33×2,5 cm med juicespor, antiseptisk treplate til kjøkkenet, Antibakteriell treskjærebrett Acacia tre kjøkkenbrett
Tilstand: Helt nye varer.
Antall stykker på pall: 100 stk
Enhetspris: 7.50 €

Multifunksjonelt skjærebrett av tre: med juicespor for å samle overflødig juice for å holde bordet rent; Den kan brukes på begge sider for å utvide det brukbare området. På siden er det to konkave håndtak som lar deg enkelt flytte skjærebrettet når det er lastet.
Lett å rengjøre: Takket være det antibakterielle treet, den glatte overflaten og den edle designen, kan en perfekt rengjøringseffekt oppnås på bare noen få sekunder.
Beskytt knivene dine: I motsetning til skjærebrett laget av glass, stein eller andre harde materialer, beskytter treet knivene dine. Som et resultat forblir knivene skarpe og klare til bruk lenger.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.