FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
22 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Sjeldne og førsteklasses bambuslameller/lister (63"/160 cm) for håndverks- og byggeprosjekter - engros

fra kr 8,20 /stykke pris uten skatt

Foreslått utsalgspris: kr 23,44

Pris for forhandling
kr 10,55 fra 1 til 100 [2,4] stykker
kr 9,38 fra 200 til 400 [2,4] stykker
kr 8,20 fra 800 til 1600 [2,4] stykker

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
kr 1 172,07
Tilgjengelig mengde
3000 [2,4] stykker
Land
Kina
Produktgruppe
Ny  
Merker
Finish
Leveringstid
30 dager
SKU:
BSF20211
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Vi er stolte av å tilby et omfattende utvalg av premium bambus lameller/lister, ideelle for et mangfold av kreative prosjekter og byggeprosjekter. Hver stripe måler 63 tommer (160 cm) i lengde og kommer i en rekke bredder og tykkelser for å passe dine spesifikke behov.
Blandede bestillinger er akseptable. Siden det er mange størrelser og forskjellige priser, er den publiserte prisen den laveste, så hvis du trenger forskjellige størrelser, vennligst kontakt meg i god tid.
Det viktigste er at ved å kjøpe og selge noen av mine produkter, kan du enkelt danne en organisk syklus av din egen virksomhet og generere langvarig, stabil og økende kontantstrøm, i det minste gjør verdien av sluttproduktet 5- 10 ganger høyere.
Produktspesifikasjoner:
Tilgjengelig i en rekke bredder og tykkelser, og tilbyr allsidighet for forskjellige prosjekter.
Naturlig farge: Bambusen er en blanding av hvit og lys gul, og viser dens naturlige skjønnhet.
Materialkvalitet: Valgt fra de tykkeste delene av bambusveggen. Huden og nodene fjernes for å beholde de mest nyttige bambusfiberdelene.
Finish: Begge sider av stripene er flate, godt polerte og unlakkerte, noe som sikrer et naturlig og attraktivt utseende.
Fleksibilitet: Disse bambusstrimlene kan bøyes til en halvrund form uten å gå i stykker. Med riktig oppvarming kan de til og med oppnå en helt avrundet form.
Holdbarhet: Disse stripene kan lagres i mange år uten å miste kvaliteten, noe som gjør dem til et verdifullt materiale for langsiktige prosjekter.
Applikasjoner:
Egnet for skolehåndverkskurs, perfekt for å lage kanoer, kajakker, dører, vinduer, fotorammer, bauger og båtrammer.
Også egnet for innovative prosjekter som å lage buer for tenåringer, drager, lanterner, linjaler, kjæledyrbur og bilreparasjonsdeler.
Bestilling og frakt:
Egendefinerte størrelser: Vi kan produsere strimler opptil 2 meter lange for sjøfrakt. Ta kontakt med oss for spesifikke forespørsler om størrelse.
Behandlingstid: Omtrent 2-3 dager.
Frakt: Levering tar vanligvis ca. 2-4 uker via China Post luftpost. For større bestillinger er sjø-/togfrakt tilgjengelig, noe som tar rundt 5-8 uker.
Frakten beregnes ut fra vekt og volum, via postekspress og flyfrakt. Hvis den overstiger 20 kilo, vil den bli sendt med sjø eller jernbane. Det er en dør-til-dør-tjeneste med et sporingsnummer, som er praktisk for deg å spore online når som helst. Egendefinerte forespørsler er velkomne.
Takk for at du vurderer bambusstrimlene våre for håndverks- og byggebehovene dine. Vi ser frem til å gi deg disse allsidige og høykvalitetsmaterialene.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.