FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
13 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

 
Din daglige lydkompanjong
Galaxy Buds FE, med sin kompakte og ergonomiske design, er her for å levere en enestående lytteopplevelse. Blokker ut uønsket støy med aktiv støyreduksjon, tilpass passformen med forskjellige tips og synkroniser sømløst med Samsung Galaxy-enhetene dine. Opplev den daglige lydkompanjongen som virkelig passer for deg.
Slå av verden med kraftig ANC
Støy av, din verden er på. Aktiv støyreduksjon gjør at du er alene med musikken på et stille sted. Hold distraksjonene ute og fordyp deg i den rene lyden.
Stillhet ved fingertuppene
Slå den aktive støyreduksjonen på eller av ved ganske enkelt å berøre og holde inne berøringsområdet. Hvis du vil snakke med vennen din ved siden av deg, kan du også bytte til modus for omgivelseslyd for å høre dem uten å måtte ta av øreproppene.
På og på med langvarig batteri
Kompakt i størrelse, men likevel kraftig. Batteriet varer i opptil 30 timer på en enkelt lading, og holder tritt med den lange spillelisten din med sanger, podcaster eller videoer på sosiale medier hele dagen.
Bytt til enheter uten pause
Lyden følger deg sømløst når du parer med andre Samsung Galaxy-enheter ved hjelp av Auto Switch, eller kobler til med en berøring eller Bixby. Lyden blir til og med med deg når du bytter avspillingsenhet fra smarttelefonen til TV-en via Smart View, slik at du kan fortsette å se programmet ditt på den større skjermen uten å gå glipp av noe.
Hei Bixby, spill favorittsangen min
Slå på Bixby Voice-vekkingsmodus og bruk stemmen din til å sjekke været, søke etter sanger, sende tekstmeldinger til vennene dine og mer. Bare si «Hei, Bixby» og be Bixby om å gjøre det for deg.
Tapt og funnet på et blunk
Har du mistet øreproppene? Vel, det vil ikke være lenge. Spor dem opp ved å bruke plasseringen til de manglende øreproppene dine. Når de blir funnet av noen andres telefon, blir kontaktinformasjonen din delt med dem sammen med en "Tapt og funnet"-melding. Hold Galaxy Buds FE innen rekkevidde.
Still inn lyden etter din smak
Med Galaxy Wearable-appen kan du raskt tilpasse innstillingene til Galaxy Buds FE direkte fra Samsung Galaxy-enhetene dine. Fra equalizeren til Bixby Voice-oppvåkning – de intuitive og brukervennlige innstillingene lar deg justere øreproppene etter din smak på kort tid.
Favoritttilbehøret ditt passer fortsatt
Fortsett å bruke dekselet du elsker på Galaxy Buds FE siden enhetene er kompatible med dekseltilbehør til Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro og Galaxy Buds Live. Kos deg med øreproppene dine uten å skille deg fra favorittdekselet ditt.
Tekniske spesifikasjoner:
Lyd og video:

Antall mikrofon: 6
Høyttaler: Tilpasset 1-veis
Omgivelseslyd: Ja
Aktiv støydemping: Ja
Lydkodek: SSC (Samsung skalerbar kodek), AAC, SBC

Tilkobling:

Bluetooth-versjon: Bluetooth v5.2
Bluetooth-profiler: A2DP, AVRCP, HFP
Automatisk bytte: Ja

Sensorer:

Hall Sensor
Nærhetssensor
Berøringssensor

Fysisk spesifikasjon:

Mål på ørepropper (H x B x D): 19,2 x 17,1 x 22,2 mm
Ørepropper Vekt: 5.6 g
Veske mål (H x B x D): 50,0 x 50,0 x 27,7 mm
Veske Vekt: 40 g

Batteri:

Flyttbar: Nei
Taletid / taleanrop: 4/14t (ANC av), 3.5/13hr (ANC på)
Lydavspillingstid: 8.5/30hr (ANC av), 6/21hr (ANC på)
Batterikapasitet (ørepropp): 60 mAh
Batterikapasitet (etui): 479 mAh

Tjenester og applikasjoner:

SmartThings Finn: Ja
Bixby Voice Wake-up: Ja



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.