FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
21 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) samler alle funksjonene på Internett og fordelene med online kommunikasjon i en enkelt bærbar enhet. I tillegg er den utviklet med det nyeste operativsystemet med den nyeste versjonen av Android Ice Cream Sandwich og har omfattende tilkoblingsmuligheter for å tilby deg uovertruffen ytelse og unik brukervennlighet.



Funksjoner:

- Android 4.0TM

Med det nyeste Android-operativsystemet, Ice Cream Sandwich, kan du glede deg over alle de nye funksjonene og appene. Med forbedret ytelse får du en optimalisert nettleser, raskere responshastighet og jevnere mellom skjermbilder, noe som gir deg best brukervennlighet.



- Kraftig ytelse

GALAXY Tab 2 (7.0) drives av en kraftig 1,0 GHz tokjerneprosessor som gir maksimal ytelse i de mest krevende programmene, slik at du kan takle din dynamiske livsstil.



- Mye multimediainnhold

Med Readers Hub glemmer du å bære bøkene dine med deg og nyter gledene ved digital lesing, med hundrevis av e-bøker på skjermen. Music Hub tilbyr deg en komplett musikkbutikk hvor du kan finne favorittsangene dine. Til slutt, med Game Hub, har du et lager av premium- og flerspillerspill å gå til for å hoppe inn i handlingen hvor og når du vil.



- Enkel og morsom kommunikasjon

ChatOn lar deg holde kontakten med venner og familie på tvers av enheter og plattformer på en mer dynamisk og uttrykksfull måte med unike funksjoner som gruppechatter, streaming media og mer. Få mer ut av hvert øyeblikk med Google+ Hangouts-gruppevideokonferanser, som er like enkelt å gjøre som å gå inn i noen på gaten.



- Tynn og lett

Et nettbrett med riktig størrelse og vekt som du kan ta med deg overalt.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.