De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Apple iPhone 3Gs Smartphone (8,9 cm (3,5") skjerm, berøringsskjerm, 3 megapiksel kamera, 16/32GB intern lagring) svart / hvitt
Enheter ble tilbakestilt til fabrikkinnstillinger.
Apple iPhone 3Gs 16/32GB svart
Møt den raskeste og kraftigste iPhonen noensinne. iPhone 3GS har videoopptak, stemmegjenkjenning, opptil 32 GB lagringsplass og mer.
Den raskeste iPhone noensinne.
Det første du vil legge merke til er hvor fort iPhone 3GS-programmer starter. Nettsteder vises på få sekunder, og du kan åpne e-postvedlegg raskere. Optimalisert ytelse og en forbedret 3D-grafikkprosessor gir også utrolig spillytelse. Faktisk er alt du gjør med iPhone 3GS opptil dobbelt så raskt og mye mer direkte.
Video
Nå kan du ta opp, redigere og dele videoer rett fra iPhone 3GS. Lag VGA-videoer av høy kvalitet i stående eller liggende retning. Trim materialet ved å velge start- og sluttpunkt. Og så kan du vise den til andre via e-post, legge den ut på YouTube i MobileMe-galleriet eller synkronisere den til Mac eller PC via iTunes.
3 megapiksel kamera.
Det nye 3-megapikselkameraet med autofokus tar også flotte bilder. Og den har en praktisk ny funksjon: du trykker bare på skjermen for å fokusere på det du vil ha.
Stemme.
Talekontroll gjenkjenner navnene fra kontaktene dine og kjenner musikken på iPod. Så ring eller spill en sang. Bare si hva du vil. Kompass.
Med sitt innebygde digitale kompass kan iPhone 3GS vise deg veien. Bruk den nye Compass-appen eller opplev hvordan den automatisk justerer kartet i den retningen du ser.
Klipp ut, kopier og lim inn.
Klipp ut, kopier og lim inn tekst og bilder – også mellom programmer. Og du kan til og med kopiere bilder og innhold fra nettet og bruke dem andre steder.
Liggende tastatur.
Trenger du mer plass til å skrive? Roter iPhone til liggende for å arbeide med et større tastatur i Mail, Meldinger, Notater og Safari. Nyheter.
Send meldinger med tekst, video, bilder, lyd, plassering og kontaktinformasjon. Du kan til og med ta et bilde eller spille inn en video
Søke.
Søkte, funnet. Med Spotlight kan du søke i alle kontakter, e-postmeldinger, kalendere og notater, i tillegg til hele iPod-en.

Tilgjengelighet.
iPhone 3GS har funksjoner som hjelper personer med syns- og hørselshemminger. Disse funksjonene inkluderer VoiceOver Skjermleser, zoom, alternativ for hvit-på-svart skjerm, monolyd og mer.

Internett-tethering.
Surf nesten hvor som helst på Internett. For nå kan du koble iPhone til din bærbare Mac-PC eller PC og bruke den som modem. Tethering er for øyeblikket ikke tilgjengelig i enkelte land. Ytterligere informasjon er tilgjengelig fra den respektive mobiloperatøren.

Talememoer.
Ta opp en idé, et notat, et møte eller hva du vil med den nye Voice Memos-appen, og del den deretter med andre.

Nike + iPod.
IPhone leveres med Nike + iPod-støtte. Bare pakk Nike+ iPod-sensoren (selges separat) i Nike+-skoene og begynn å trene.

Aksjer.
Aksjer-appen på iPhone viser deg aksjemarkedsdiagrammer, detaljert informasjon og til og med nåværende overskrifter for aksjen du ønsker. Og når du roterer iPhone, ser du enda mer detaljert informasjon.
"Enhetene slås på/av og testes for LCD-funksjonalitet. Enhetene leveres inkl. batteri og bakdeksel.
Varene er brukte B-varer."

Strøm på / av-testet betyr at enhetene kontrolleres for å se om de kan slås på. I tillegg er LCD-skjermen testet.
Dette tilbudet er utelukkende rettet mot profesjonelle forhandlere. Salget skjer som en spesiell vare uttrykkelig uten garanti eller retur.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.