FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
2 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Rengjøringsrobot Team Kalorik TKG RVC 1003 AB

kr 2 304,25 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Vanlig pris: 1299,99 złVår pris: 999 zł

Robotstøvsuger og MoppingCleanTech TKG RVC 1003 AB [+spesielt antibakterielt filter]Belgisk merke KalorikDette er en ekstremt funksjonell støvsuger for både tørr og våt støvsuging. Rengjøring har aldri vært så enkelt og raskt! Denne enheten er designet for å være så effektiv som mulig og avlaste deg fra hverdagens husarbeid. Alt dette for å få leiligheten din til å skinne rent uten din innsats. 

Parametere / tilbehørseffekt 1400Patank kapasitet 0,3Lbattery kapasitet 2600mAh støvsuger strøm 40WHEPA filtre / antibacterialoppilotdocking basemeasurements: 33.00 x 33.00 x 7.60 cm

Tørr og våt støvsuging - støvsug og vask gulvet i ett. Støvsugeren inneholder en støvbeholder samt en vanntank, slik at du kan stoppe støv ved hjelp av et sett med multifiltre og vaske gulvet - en gang på et blunk. Det integrerte HEPA-filteret renser avtrekksluften til 99,95% - noe som er viktig for allergikere og øker livskvaliteten betydelig.  Kompakt design og moderne design gjør denne støvsugeren ikke bare praktisk rengjøringsutstyr, men også en fasjonabel hjemme-gadget som du kan vise frem til vennene dine. Sugekraften er opptil 1400 Pa , som lar deg fjerne selv de minste urenheter fra gulvet - raskt og uten din deltakelse.

Den multifunksjonelle fjernkontrollen og enkle knapper garanterer enkel plassering og bruk av støvsugeren - bare noen få klikk og et sett med børster og en klut vil gjøre alt for deg - for rene tepper og skinnende gulv i hele huset. Filteret belagt med en spesiell antibakteriell substans er et unikt additiv utviklet og testet i Tyskland [derav i symbolet AB - AntiBacterial]Antikollisjons - og fallsensorer lar støvsugeren fungere uten å gni mot møbler eller andre hindringer, og etter endt arbeid går enheten automatisk tilbake til ladestasjonen. En enhet, og flere praktiske applikasjoner - enheten lar deg støvsuge overflater punktvis, du kan også bruke den til å rengjøre kantene på for eksempel trapper eller vegger, samt børsteflater rett ved siden av veggene.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.