FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Qoltec 50278 strømskinne 6 uttak 1,8 m hvit

kr 135,99 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
4 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Strømskinne | 6 spor | 1.8m | Hvit
Strømskinne | 6 spor | 1.8m | Hvit
En stripe, mange muligheter

Leter du etter en måte å koble flere enheter til en strømkilde, som lar deg organisere kabler, for eksempel under skrivebordet, bak TVen eller på kjøkkenet? Eller kanskje du organiserer en arbeidsplass for deg selv og dine ansatte, for eksempel på kontoret eller på verkstedet? Den beste løsningen er et strømuttak, tilgjengelig i flere varianter, som lar deg velge den som best oppfyller dine forventninger.

Quick Switch og du jobber problemfritt

Blant våre produkter finner du strimler med forskjellig antall stikkontakter og kabellengder, og dette garanterer å velge den rette. Et praktisk element er den innebygde bakgrunnsbelyste hurtigbryteren, som fungerer perfekt som en fotbryter - når den lyser, kan du være sikker på at enhetene dine får sin dose energi.

Elegant design for din komfort

Gulvlisten passer perfekt inn i interiøret som du plasserer den blant. Dette er mulig m.in takket være det klassiske hvite huset. Vi designet den basert på de nyeste trendene, og kombinerer eleganse med brukervennlighet. Få de enkleste hverdagsgjenstandene til å blandes sammen for å skape harmoni.

Din og dine kjæres sikkerhet er viktig for oss

For å beskytte deg og andre brukere av enheter som er koblet til strømskinnen, har vi utstyrt den med følgende beskyttelser:

Beskyttelseslukker i alle stikkontakter for å beskytte mot barn er spesielt viktig på steder der barn er en uatskillelig del av livet,
Laget av ikke-brennbart PP-materiale,
Ansvarsforsikring.
Få ekstra plass

Vi vet at flere og flere enheter blir SMARTE, og vi er godt klar over antall kabler og ladere som trengs hjemme eller på kontoret. I tillegg til standard hjemme- eller kontorutstyr kobler vi til strømforsyningen, for eksempel Bluetooth-hodetelefoner, som har fått enorm popularitet. Den presenterte modellen til Qoltec-stripen lar deg organisere plassen slik at den enorme kablene ikke forstyrrer din følelse av estetikk.

Stripen har håndtak, takket være at du enkelt kan plassere den i en vertikal (f.eks. på veggen) eller horisontal (f.eks. Under et skrivebord) konfigurasjon, og dermed skjule overflødige kabler og bedre organisere plassen din.

Antall E-kontakter: 6
Kabellengde: 1,8 m
Plugg: Europeisk
Sikkerhet / Filtre: Barnevennlig
Bryter: Ja
Montering: Underlag, vegg
Farge: Hvit
Dimensjoner: 355 x 63 x 40 mm
Vekt: 0,515 kg
Andre parametere:
- Maksimal belastning: 16A / 230V / 3680W

- Oppfyller kravene i EU-forordning 2002/96/EF



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.