WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

PNI L807 GPS navigasjonssystem 7 tommers skjerm, 800 MHz, 256 MB DDR, 8 GB

kr 783,57 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
2 [2,4] stykker
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
5 dager
SKU:
PNI-L807
EAN:
5949066512872
Siste implementering
1 år siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Den 7-tommers skjermen gir en mer nøyaktig og detaljert visning av ruten / kartet som er ekstremt følsomt og presist å ta på. Pennen som følger med i pakken gir en mer presis kontroll og navigering gjennom menyene enn å bruke med fingrene. Skjermoppløsningen er veldig bra, og viser bilder og kart i overlegen kvalitet.

Sjenerøs skjerm

FM-sender

Det bærbare navigasjonssystemet, PNI L807, er utstyrt med FM-sender. Det tillater overføring av sanger, lagret i det interne / eksterne navigasjonsminnet, på FM-radioen i bilen. 

Det interne navigasjonsminnet er 8 GB, noe som betyr at du kan integrere 2 komplekse kart (en lastebil, en reise) eller legge til flere multimediefiler. Mottak og visning av GPS-posisjonen på kartet gjøres umiddelbart, takket være den nye kraftigere prosessoren MSTAR2531 med en hastighet på 800 Mhz og en RAM på 256 MB.
 
Kraftig prosessor

Kontakter

PNI 807-navigasjonskontakten består av en miniUSB-port, et MicroSD-spor for flere kart eller multimediefiler og en hodetelefonkontakt.

GPS-enheten har tre viktige funksjoner: videospiller, lydspiller og fotospiller. Støtter videofiler som: AVI, WMV, MP4, etc. og lydfiler: MP3 og WAV. Den støtter også JPG-, BMP- og PNG-formater.

Multimedia Player

Klar til bruk

Produktet er "Klar til bruk" på grunn av tilbehøret i pakken som gjør at det umiddelbart kan monteres på frontruten og sigarettenneruttaket. Så snart du slår på enheten, kan du gå på veien uten problemer på ønsket rute.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.