WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

PNI AV601 trådløs video audio sender og RJ45 airfun og aircontr

kr 492,23 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
50 [2,4] stykker
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
5 dager
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Siste implementering
For over en måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Miracast modul / AllSharecast
Du kan nå nyte bildene eller videoene fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen med familien fordi de kan spilles av i sanntid på TV-en eller projektoren ved hjelp av Miracast-modus. Så du kan bruke TV-en eller projektoren som en klone av smarttelefonen, nettbrettet, den bærbare datamaskinen, og du kan nyte applikasjoner, filmbilder på en mye større skjerm.

DLNA-modul / MirrorOp
I DLNA-modus kan du spille på TV / projektor HD-bilder og filmer som spilles over Internett fra telefonen / nettbrettet / datamaskinen. Enheten støtter sanntidsavspilling av nettinnhold i 1080P-oppløsning fra telefonen/nettbrettet på TV-en eller projektoren.

Spill av filer fra nettbrettet/smarttelefonen
Et spesielt interessant program er AirFun, som du kan spille direkte på skjermen valgte filer fra telefonen eller nettbrettet: filmer, musikk, bilder.

Virtuell fjernkontroll
AirFun-applikasjonen har integrert flere funksjoner, inkludert den virtuelle fjernkontrollen for dette produktet. Så du kan bruke smarttelefonen din som en virtuell fjernkontroll, i stedet for den i pakken.

Spille av filer fra et USB-minne
Fordi det er den nyeste generasjonen, har PNI AV601-enheten også en ekstra integrert mediespillerfunksjon. Så du kan kjøre fra et eksternt minne (USB-pinne eller HDDextern) et bredt spekter av multimediefiler: filmer, musikk, bilder.

Tilgangspunkt
Og sist, men ikke minst, kan PNI AV601 også fungere som et tilgangspunkt som gjør det mulig å utvide et trådløst nettverk over et større område, eller til og med mellom etasjer, og dermed gi en trådløs internettkilde i områder som ikke var tilgjengelige i den vanlige mobben.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.