FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
15 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

PL-10018 kommersiell aspargeskomfyr - engros kjøkkenutstyr

kr 113,89 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
20 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
For over en måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Vi presenterer PL-10018 kommersiell aspargeskomfyr, et høykvalitets kjøkkenutstyr designet for kommersiell bruk. Denne aspargeskomfyren er perfekt for restauranter, hoteller og cateringvirksomheter som krever en pålitelig og effektiv matlagingsløsning for å tilberede store mengder asparges.

Med sin slitesterke konstruksjon og avanserte funksjoner sikrer denne aspargeskomfyren konsistent og perfekt tilberedt asparges hver gang. Komfyren er utstyrt med et kraftig varmeelement som raskt koker vannet, reduserer koketiden og øker produktiviteten.

PL-10018 kommersiell aspargeskomfyr er enkel å bruke og vedlikeholde. Den har et brukervennlig kontrollpanel som lar deg justere steketid og temperatur i henhold til dine preferanser. Komfyren leveres også med en avtagbar rustfritt stålkurv, noe som gjør det praktisk å laste og losse asparges.

Denne aspargeskomfyren er designet for grossistformål, noe som gjør den til et ideelt valg for bedrifter som ønsker å utvide beholdningen av kjøkkenutstyr. Den kompakte størrelsen og effektive ytelsen gjør den egnet for både små og store operasjoner. Enten du trenger å lage noen kilo eller flere kilo asparges, kan denne komfyren håndtere oppgaven med letthet.

Invester i PL-10018 kommersiell aspargeskomfyr og opplev bekvemmeligheten og effektiviteten den gir kjøkkenet ditt. Med sin pålitelige ytelse og holdbare konstruksjon er denne komfyren bygget for å tåle kravene til et travelt kommersielt kjøkken. Oppgrader matlagingsutstyret ditt i dag og forbedre aspargesforberedelsesprosessen.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.