HAPPY SALE
-35%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

PALLER EX-RETAIL LINE TERMINERINGER OG RETURNERTE LAGRE FOR EKSPORT

fra kr 2 877,33 /paller pris uten skatt
250,00 EUR fra 250 til 250 [2,4] paller [5, *] paller

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Pris per vare
kr 2 877,33
Land
Tyskland
Produktgruppe
Mix / Retourware  
Siste implementering
2 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Bredt utvalg av butikker, sluttlinjer og returer, inkludert multimedia, forbrukerelektronikk, TV-er, smart-TV-er, lydenheter, datamaskiner, bærbare datamaskiner, bærbare datamaskiner og nettbrett, satellittnavigasjon, bilnavigasjon, skrivere og kopimaskiner og videospill og konsoller, smarttelefoner, hovedapparater, hvitevarer, kjøleskap og frysere, vaskemaskiner, tørketromler, oppvaskmaskiner, maskinvare og tilbehør, stasjonære datamaskiner, støvsugere, kjøkkenutstyr og belysning sammen med verktøy og maskiner, hjemme- og hagemøbler, treningsutstyr, designerklær og sko, undertøy, barneleker, byggematerialer, elektroverktøy, verktøy, lydutstyr, reservedeler og tilbehør til biler, kameraer og fotografier, lydutstyr. PC-skjermer, klær,. vesker og vesker, barne- og barneklær, motetilbehør, klær, dameklær, herreklær, barnesko, sko, små apparater, strykejern, brødristere og smørbrød, mikrobølgeovn, støvsugere, kaffetraktere, klokker og smykker, sportsklær, sportsartikler, sportsutstyr, sportssko, solbriller, alkohol, mat og drikke, kosmetisk tilbehør, dufter, hårpleie, toalettsaker, medisinske produkter, hjemme- og kontormøbler, komfyrer og ovner, oppvaskmaskiner, vaskemaskiner og tørketromler, etc. for eksport.

Vi dekker ALLE produktkategorier. Vi behandler en rekke paller opp til en full last av lastebilen. Vi er imidlertid svært fokusert på å utvide salgsaktivitetene våre, og ser etter en distribusjonspartner med god kunnskap om det lokale markedet og muligheten til å distribuere produktene våre i deres land eller region. Derfor er det planlagt å inngå en distribusjonstjenesteavtale.

Hvis du er ute etter spesifikke produkter å eksportere, vennligst gi oss beskjed. Vi sender bare e-postlister til listen over produkter du er interessert i. Gi derfor et spesifikt spørsmål.

Har du spørsmål? Kontakt ossGratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.