FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
21 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Overløpsmaskin med kvern Aromatica X 1,2 l

kr 1 359,49 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
Kaffe - Klarstein
SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Aromatica X kaffetrakter glasskvern aroma + rustfritt stålMmm, nybrygget kaffe! Med Klarstein Aromatica X kaffemaskin med integrert kvern i rustfritt stål – alle kan brygge aromatisk kaffe på en ukomplisert og individuell måte.

Varer etter retur - har ødelagte håndtak på vanntanken - den er i full drift.
Katologisk pris: 1.069,99 zł

En ny versjon av kaffe - Klarstein Aromatica X kaffetrakter slipt opp til 180 g bønner på en gang, og gir malt kaffe med full aroma. 3 grader av sliping, fra veldig fin til grov, lar deg matche konsistensen av malt kaffe til dine ønsker. Jo finere den er malt, jo sterkere og mer aromatisk kaffen etter brygging. For å utdype gleden av å drikke kaffe, kan aromaintensiteten under en bryggeprosess (opptil 12 kopper) optimaliseres ved hjelp av aroma + -funksjonen: dobbel bryggetid for å oppnå maksimal aroma. Takket være den integrerte timeren kan Klarstein Aromatica X kaffetrakter slå på på et nøyaktig programmert tidspunkt - så om morgenen vil du våkne opp til lukten av nybrygget kaffe, og når du kommer tilbake fra jobb, vil aromatisk kaffe tillate deg å styrke deg selv.

Selvfølgelig fungerer kaffemaskinen også på grunnlag av malt kaffe. Alle innstillinger gjøres enkelt på det lettleste kontrollpanelet med LED-skjerm. Den kompakte kaffemaskinen med sin enkle, futuristiske design har imidlertid ytterligere fordeler som optimaliserer kaffen: komfyren holder glasskannen varm i 40 minutter, slik at du kan nyte denne aromatiske drikken lenger. Det avtagbare faste filteret dekket med et gyllent belegg endrer ikke smaken på kaffen, noe som gjør den enda mer raffinert. Det avtagbare håndtaket gjør rengjøringen enkel og eliminerer problemet med drypping. Et aktivt kullfilter i vanntanken forbedrer vannkvaliteten og beskytter mot skalering. En tydelig synlig skala gjør det enkelt å fylle tanken med vann i nødvendig mengde. Til slutt er det verdt å ta hensyn til kvernen, som - sammenlignet med andre enheter i denne klassen av produkter - fungerer ekstremt stille, og i kombinasjon med en diskret bryggeprosess gjør kaffepreparasjon til en hyggelig og avslappende opplevelse.

Til slutt er det tid for en deilig kaffe laget av nymalte bønner med en individuell grad av styrke - kaffetrakteren Klarstein Aromatica X vil få kaffeelskeres hjerter til å slå raskere.

Grunnleggende informasjon:Full aroma: Kaffemaskin med integrert kvern for brygging av nykvernet kaffe24-timers timer: Brygging av kaffe til minuttet - nybrygget kaffe når du våkner og kommer fra jobbIndividuell nytelse: 3 slipetrinn og aroma+ funksjon med dobbel kaffebryggingstid (på forespørsel)Enkel rengjøring: Filter i avtakbart håndtak for enkel tømming uten dryppingFiltre å velge mellom:      Mulighet for å bruke papirfiltre eller det medfølgende gullbelagte faste filteretOverlegen vannkvalitet: aktivert karbonfilter gir rent vann og beskytter mot kalksteinoppbyggingAttraktiv design: Rustfritt stålhus i en elegant, futuristisk stil

Egenskaper:

Vannstandsskala med synlig inndeling i antall kopper (gradert karakter)
Enkel betjening med lettleste knapper og blått bakgrunnsbelyst display
justering av antall kopper (2, 4, 6, 8, 10 og 12) for valg av mengde malt kaffe (kun i slipemodus)
kvern for 180 g kaffebønner
Gullbelagt filter: smaksnøytralt permanent filter for å optimalisere smakopplevelsen
integrert aktivt karbonfilter i vanntanken for å myke opp vannet
kan brukes med tidligere malt kaffe
Varmeoppbevaringsfunksjon opptil 40 minutter etter slutten av bryggeprosessen
beskyttelse mot drypp etter fjerning av kaffekannen
Avtakbar vanntank
strømforsyning: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Leveringsomfang:
1 x kaffemaskin
1 x glasskanne
uttalelse

Dimensjoner:Dimensjoner: ca. 22 x 42 x 27,5 cm (BxHxD)Lengde på nettverkskabel: ca. 100 cmVekt: ca. 6 kg

Kartongen kan bære spor av lagring. Vi sjekker hvert produkt før forsendelse.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.