FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
14 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Original STARLYF Insta skarp knivsliper

kr 187,53 /stykke pris uten skatt
Pris for forhandling

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
100 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
650 [2,4] stykker
Land
Italia
Produktgruppe
Ny  
Merker
Sharp
Siste implementering
2 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

《INNOVATIVE》Den innovative knivsliperen med uavhengige fjærarmer som gjør slitte kniver til en skarp barberhøvel på få sekunder. På denne måten vil du ikke lenger ødelegge maten og begynne å kutte.
《PASSER TIL ETHVERT BLAD》Insta Sharp har en unik ultra-hard wolfram stål dobbel fjær knivsliper, som bøyer og passer ethvert blad for et rent kutt. Det gjør taggete kniver skarpe.
《STOR, LITEN, RETT TAGGETE 》Insta Sharp er egnet for alle typer kniver, takket være armene for fleksibel sliping. Du kan slipe kjøkkenkniver, jaktkniver, fiskekniver og til og med lommekniver.
《 WOLFRAM STÅL OVERFLATE》Takket være armene som er egnet for fleksibel sliping, er Insta Sharp trygg å bruke på alle typer kniver. Du kan slipe kjøkkenkniver, jaktkniver, fiskekniver og til og med lommekniver. I tillegg er et fuktig håndkle nok til å rengjøre Insta Sharp, og takket være den slanke og moderne designen er den enkel å oppbevare.
《 ULIKE SKARPHETSMETODER》Fin sliping: for å justere bladet og tilbakestille skjærevinkelen. Grov sliping: for å gjenopprette riktig avfasningsform på bladene for en veldig skarp kant. Polering: for å oppnå en skarp og jevn kant.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.