FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
8 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Nye og sjeldne lange bambusrotpinner 95-110cm (37.4 "-43.3")Egnet for flere bruksområder

fra kr 93,77 /stykke pris uten skatt

Foreslått utsalgspris: kr 293,02

Pris for forhandling
kr 12,00 fra 1 til 10 [2,4] stykker
kr 10,00 fra 20 til 40 [2,4] stykker
kr 8,00 fra 80 til 160 [2,4] stykker

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
500 [2,4] stykker
Land
Kina
Produktgruppe
Ny  
Merker
Finish
Leveringstid
30 dager
SKU:
BS95-110
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Vi er glade for å introdusere et unikt tilbud av lange bambusrotpinner, perfekt for en rekke kreative og funksjonelle bruksområder. Disse sjeldne pinnene, som varierer i lengde fra 95 til 110 cm (ca. 37,4 "til 43,3 "), er laget av naturlige gyldne bambusrøtter som er fire år gamle. Hver pinne er distinkt i form, og tilbyr individuell karakter og sjarm.
Det viktigste er at ved å kjøpe og selge noen av produktene mine, kan du enkelt danne en organisk syklus av din egen virksomhet og generere langvarig, stabil og stigende kontantstrøm, i det minste gjøre verdien av sluttproduktet 5-10 ganger høyere.
Viktige funksjoner:
Materiale: Laget av naturlige gylne bambusrøtter, lagret for optimal styrke og holdbarhet.
Mål: Lengdene varierer fra 95 til 110 cm (37,4 "til 43,3"), med diametre fra 1,0 til 1,6 cm (0,4" til 0,64").
På grunn av forskjellige lengder er prisene forskjellige. Prisen som er oppgitt er for den korteste størrelsen på 1 meter. Hvis du trenger å kjøpe forskjellige lengder, vennligst kontakt meg.
Unik form: Hver pinne har en unik form, og legger til sin særegenhet. Til tross for deres individualitet opprettholder de lignende lengder og diametre.
Behandling og finish: Pinnene gjennomgår en fyrende varmebehandling for et tiltalende utseende, er håndrettet og vokset for å vise frem sin avanserte kvalitet.
Farge: Finnes i blandede nyanser av brunt og gult.
Allsidighet: Ideell for å lage servisehåndtak, Charlie Chaplin-stokker, tur- og turpinner, hestepisker, kniv- og veskehåndtak, blyantfremstilling, rørfremstilling, tryllestaver, DIY-prosjekter, håndverk, kunstdesign, utskifting av møbler og mer.
Holdbarhet og lagring: Disse bambusrotpinnene kan lagres i mange år uten å miste kvalitet, noe som gjør dem til en utmerket investering.
Programmer:
Disse bambusrotpinnene er allsidige og kan brukes på mange felt. Enten for kunstnerisk design, funksjonelle kreasjoner eller som samleobjekter på grunn av deres sjeldenhet og den arbeidsintensive samlingsprosessen, tjener de et bredt spekter av formål.
Bestillings- og fraktdetaljer:
Behandlingstid: 4-5 dager.
Fraktmetode: Omtrent 2-4 uker eller mer via China Post luftpost, med et sporingsnummer oppgitt, Hvis en stor ordre leveres med sjø / tog frakt, med en estimert leveringstid på 5-8 uker.
Frakten beregnes ut fra vekt og volum, via postekspress og flyfrakt. Hvis den overstiger 20 kilo, vil den bli sendt med sjø eller jernbane. Det er en dør-til-dør-tjeneste med et sporingsnummer, som er praktisk for deg å spore online når som helst. Tilpassede forespørsler er velkomne.
Takk for at du valgte våre unike bambusrotpinner. Vi ser frem til å oppfylle bestillingen din og støtte dine kreative bestrebelser.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.