WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

NAVIGASJONSSYSTEM GPS + DVR PNI S906 skjerm 7 tommer med Android 6.0, ha

kr 1 004,60 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
11 [2,4] stykker
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
5 dager
SKU:
PNI-S906
EAN:
5949066511905
Siste implementering
For over en måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Sjenerøs skjerm
Den 7-tommers skjermen gir en mer nøyaktig og detaljert visning av ruten / kartet som er ekstremt følsomt og presist å ta på. Skjermoppløsningen er veldig bra, og viser bilder og kart i overlegen kvalitet.

FM-sender
Det bærbare navigasjonssystemet, PNI S906, er utstyrt med FM-sender. Det tillater overføring av sanger, lagret i det interne / eksterne navigasjonsminnet, på FM-radioen i bilen. 

Kraftig prosessor
Det interne navigasjonsminnet er 8 GB, noe som betyr at det tillater nedlasting av nok kart for Here WeGo-navigasjonsapplikasjonen, og det kan fungere flytende. Mottak og visning av GPS-posisjonen på kartet gjøres umiddelbart, takket være den nye kraftigere prosessoren MTK8163 med en hastighet på 1, 3 GHz og RAM på 1 Gb DDR3.
 
Kontakter
PNI-navigasjonskontakten S906 består av en miniUSB-port, et MicroSD-spor for flere kart eller multimediefiler og en hodetelefonkontakt.

Innebygd DVR-kamera
GPS-enheten har integrert et bil-DVR-kamera som hjelper deg med å spare penger for en slik enhet kjøpt separat, og også plassen den ville ha opptatt. Kameraet skyter i meget god kvalitet, FullHD, med lyd, og kan være et godt vitne i tilfelle en ulykke.

Klar til bruk
Produktet er "Klar til bruk" på grunn av tilbehøret i pakken som gjør at det umiddelbart kan monteres på frontruten og sigarettenneruttaket. Så snart du slår på enheten, kan du gå på veien uten problemer på ønsket rute.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.