WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

NATURLIG SERUM FOR FEILFRI HUD

kr 86,38 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
kr 2 143,52
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Russland
Produktgruppe
Ny  
SKU:
SVR(8)-SIB
Siste implementering
1 år siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Naturlig serum er en "eliksir" skapt av naturen selv, en konsentrasjon av nyttige komponenter i en pakke. Det store innholdet av de aktive ingrediensene i serumet, som ved magi, endrer huden. Produksjonen av serumet kombinerer prestasjoner innen kosmetikk og apotek, og skaper et unikt produkt som er tilgjengelig for alle. Ansiktsserum er et svært konsentrert produkt. Den inneholder nesten 10 ganger flere biologisk aktive stoffer enn hudpleiekrem. I tillegg til konsentrasjon er serumet fra kremet preget av høy molekylitet. Små molekyler av eliksiret trenger massivt inn i de dype lagene i epidermis og påvirker vevet. Det virker raskt og punktvis. En liten mengde serum har en mer uttalt effekt enn en stor del av et konvensjonelt kosmetisk produkt.

INCI: Aqua, Syringa vulgaris blomstervann, Glicerin, Natriumlaktat, Panthenol, Inulin, Beta-glukan, Allantoin, Gliceril citrate / Laktat / Linoleate / Oleate, Xantan tyggegummi, Magnolia Officinalis Bark ekstrakt, Aloe vera ekstrakt, Mains domestica borkh ekstrakt, Vitis vinifera ekstrakt, Echinacea purpurea ekstrakt, Arctium lappa ekstrakt, Oriza sativa ekstrakt, Citrus limon ekstrakt, Hedera colchica ekstrakt, Morus nigra ekstrakt, Thymus serpyllum ekstrakt, Equisetum arvense ekstrakt, Bringebær keton, Lavendel essensiell olje, Jasminum grandiflorum essensiell olje, Citrus Nobilis essensiell olje.

Serum "Flawless Skin" basert på de aktive ingrediensene - ГИДРОЛАТА LILLA, АЛЛАНТОИНА, ESSENSIELLE OLJER som lavendel og jasmin, og også verdifulle ekstrakter av ALOE-VERA, ECHINACEA OG МУЧЕЛИ gir en umiddelbar fuktighetsgivende og raffinerende effekt. Det aktiverer hudens lokale immunitet, beskytter den mot frie radikaler og skadelige effekter av miljøet. Ved vanlig bruk glatter det rynker betydelig, gjenoppretter elastisitet, eliminerer sløvhet og følsomhet.

ANBEFALINGER FOR BRUK:
Det er best å utføre hudpleie om kvelden. Om natten aktiveres regenerative prosesser i kroppens vev. Å gå til sengs umiddelbart etter påføring av stoffet anbefales ikke. Det anbefales å bruke serumet 1 time før sengetid.
Den optimale tiden for bruk av eliksiret er 17-21 timer. Hvis produktet påføres om morgenen, anbefales det å gjøre det mellom 7 og 8 timer.
Hvis serumet påføres sammen med kremet, påføres det etter 5-10 minutter.
I voksen alder kan du bruke serumet i lang tid. Et varig resultat vises etter 2-3 måneders bruk. Hvis bruk av serum av en eller annen grunn avbrytes, varer den oppnådde effekten vanligvis i flere måneder.
Hver 3-4 måneder er det nødvendig å ta pauser i 1 måned. Hvileperioder er nødvendige slik at vevet ikke er mettet med biologisk aktive stoffer.

Emballasje: 30 ± 5 ml



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.