FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

MotoShield motorsykkel menn beskyttere svart grønn m

kr 126,72 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
49 [2,4] stykker
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
SKU:
holm7217
EAN:
=VLOOKUP(A547,Munka1!D:E,2,FALSE)
Siste implementering
3 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Disse polstrede beskyttelsesbuksene av høy kvalitet er spesielt designet for ski, rulleskøyter, snowboard og sykling. Fleksibelt 3D-polstret beskyttelsesutstyr sikrer at du alltid er trygg i det tøffeste terrenget og i det raskeste tempoet.
Hovedtrekkene:

EVA-demping på hofte- og halebeinsbeskyttelse: Laget av slitesterkt og støtbestandig EVA-materiale, demping i hofte- og halebeinområdet gir spesiell beskyttelse for brukeren, og reduserer sannsynligheten for skade.

3D-polstret beskyttelse: Innovativ 3D-dempingsteknologi sprer effektivt støtenergi, og beskytter deg mot potensielle skader og ubehagelige støt.

Fallmotstand: Protector-buksene er designet for å effektivt beskytte brukeren under fall og fall, og øke følelsen av sikkerhet og komfort når du spiller ekstremsport.

Universell app: Perfekt for ski, rulleskøyter, snowboard og sykling. Den polstrede beskyttelseslinjen passer lett inn i treningstøyet ditt og kan være et utmerket tillegg til beskyttelsesutstyret ditt.

Komfort og fleksibilitet: Den beskyttende linjen er laget av lette og pustende materialer, og er designet for å passe perfekt til kroppen din, og gir maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Velg disse beskyttelsesbuksene hvis du vil gi deg selv den beste beskyttelsen mens du spiller din favoritt ekstremsport!



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.