FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
16 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Qi 3in1 15W Mag Safe magnetisk induksjonslader svart Produktbeskrivelse + viktige funksjoner

Viktige funksjoner: Lader type: Induktiv, magnetisk Materiale: ABS / PC / sinklegering Farge: Hvit Kompatibilitet: iOS og Android Grensesnitt: USB-C Mag Safe Kompatibel: Ja USB-C inngangsstrøm: 9V / 3A, 12V / 2.5A Utgangseffekt-samrtphone: 15W / 10W / 7.5W / 5W Utgangseffekt-klokke: 3W Utgangseffekt-hodetelefoner: 5W Kabel inkludert: Ja USB-C / USB-C-teknologi: QI Vekt: 265g Dimensjoner 157 mm x 157 mm x 90 mm Settet inkluderer: Lader + USB-kabel-100cm Sertifikater: CE, FCC, RoHS
Robust design En 3-i-1-lader som er designet med tanke på bekvemmelighet og tilbyr en rekke funksjoner som gjør lading av en rekke enheter enklere enn noen gang før. Laget av slitesterke ABS-, PC- og sinklegeringsmaterialer, gir det ikke bare et moderne utseende, men også stabilitet og holdbarhet. Det hele er basert på 4 glidende silikongummibånd i basen, som gir stabilitet for hele strukturen på bordplaten. Laderen er ikke kompatibel med Galaxy Watches.
Intelligent energistyring Laderen er utstyrt med et overopphetings-, overbelastnings- og kortslutningsbeskyttelsessystem for å beskytte tilkoblede enheter mot potensiell skade.
Kompatibel med iOS- og Android-smarttelefoner, hodetelefoner og klokker som støtter QI trådløs ladestandard. Laderen er ikke kompatibel med Galaxy Watches. Du kan lade smarttelefonen, smartklokken og hodetelefonene samtidig, noe som eliminerer behovet for flere ladere.
Lite fotavtrykk Denne laderen støtter lading av tre enheter samtidig, noe som gjør den ideell for hjemme-, kontor- eller reisebruk. Den er preget av kompakte dimensjoner: høyde 140 mm, base 157 mm x 90 mm.
Justerbar ladering Den 70° bevegelige laderingen lar deg justere vinkelen på telefonen mens du lader, noe som kan være spesielt praktisk når du bruker enheten mens du ringer eller ser på filmer. Dette bevegelsesområdet lar brukeren enkelt justere visningsvinkelen for en optimal brukeropplevelse.
Avansert bekvemmelighet Med muligheten til å lade tre enheter samtidig, gir laderen ikke bare effektiv strøm, men bidrar også til å holde skrivebordet ryddig. Denne praktiske løsningen eliminerer behovet for flere ladere, noe som ofte fører til kabelrot.
Magnet Den magnetiske funksjonen Mag Safe fungerer bare direkte til telefonen eller til et etui med innebygd magnetisk malje ved hjelp av Mag Safe.
Rask lading For å garantere optimal lading anbefaler produsenten å bruke en lader med en minimumseffekt på 30W. Denne effektstandarden oversettes til effektiv og rask lading, og gir brukeren pålitelighet og ytelse under strømprosessen. Ved å bruke en lader med en effekt på 30W eller mer, kan brukeren nyte det fulle potensialet til enheten som lades, minimert ladetid og stabiliteten til den tilførte energien.

Laderen er CE-, FCC- og ROHS-sertifisert. ROHS Certificate - bekrefter at produktet oppfyller visse grenser for skadelige stoffer. FCC-sertifisert - Sertifiserer at enhetens elektromagnetiske forstyrrelser overholder grensene som er godkjent av Federal Communications Commission.
PRODUKT GALLERI ___
Ofte Stilte Spørsmål Hva er de viktigste fordelene med å bruke en lader med justerbar ring for å lade smarttelefonen din?
Den justerbare ringladeren gir deg fleksibiliteten til å justere vinkelen på telefonen mens du lader. Dette gjør det enkelt for brukeren å få en optimal visning mens du bruker enheten, for eksempel å se på videoer eller holde videokonferanser. Den justerbare ringen gir komfort og tilpasning til brukerens individuelle preferanser.
Hva er dimensjonene til laderen?
Lasteren måler 140mm x 157mm x 90mm, noe som gjør den kompakt og enkel å plassere i en rekke områder.
Er laderen kompatibel med Galaxy Watches?
Dessverre er denne laderen ikke kompatibel med Galaxy Watches.

Alt for hånden! Sjekk ut våre andre tilbud og velg nødvendig tilbehør for deg. Huske! Du kan finne en rekke tilbehør som: herdet glass, holdere, billadere, FM-sendere, kabler eller hodetelefoner.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.