FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
21 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

M520X2 trådløs smart ringeklokke 2 stk mottakere

kr 80,54 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
24 [2,4] stykker
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
SKU:
holm7224
EAN:
=VLOOKUP(A128,Munka1!D:E,2,FALSE)
Siste implementering
3 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

M520 trådløs ringeklokke er laget ved hjelp av teknologi av høy kvalitet, inkludert moderne trådløs mottaks- og lydbehandlingsteknologi. Klokken inneholder også 52 forskjellige melodier. Det er et ideelt valg for leiligheter, villaer, butikker, hoteller, kontorbygg, konferanserom og andre steder.
Rekkevidden til ringeklokkesignalet kan være opptil 300 meter, så hvis du leter etter en trådløs ringeklokke med lang rekkevidde, kan denne modellen være et perfekt valg. I tillegg har ringeklokken et blinkende LED-lys, fire typer volumnivåer og en stille modus.

Mini plug-in-mottakeren for ringeklokken har 58 forskjellige ringetoner, og du kan justere volumet fra 0 dB til 120 dB. Bare koble mottakeren til en åpen stikkontakt, og det er ikke behov for batterier eller separat installasjon.
Takket være multikombinasjonsparing kan én sender styre flere mottakere, slik at systemet kan utvides med opptil to sendere og flere mottakere. Hver mottaker kan programmeres separat, slik at forskjellige knapper kan aktivere forskjellige melodier. Du kan velge mellom klassiske og sesongbaserte melodier, eller du kan også velge den tradisjonelle "bing-bong" -lyden.

Ringeklokkeknappen har IP55 vannmotstand, så den fungerer perfekt selv i regnvær. Klokken fungerer i temperaturer fra -20 ° C til 60 ° C, så den kan brukes i ethvert klima. Klokkeknappbatteriet (CR2032) kan byttes ut.
LED-lampen i mottakeren på ringeklokken lyser når noen trykker på ringeklokkeknappen. Dette er nyttig for personer med hørselshemming og bidrar til å unngå å vekke babyer under søvn, spesielt når ringeklokken er i stille modus.

Stil stikkontakt
Vanntett IP55
Justerbart volum 0DB-120DB
Tilgjengelige ringetoner 52
Valgfritt tillegg Mottaker/transceiver
LED-skjermer
Utvides



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.