FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

LEGO 43206 Disney Princess - Askepott slott og Prince Charming

kr 779,73 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
2 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
200 [2,4] stykker
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
Lego - Disney
Siste implementering
9 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

For elskere av Disney-slott eller prinsesser er det mye moro med dette LEGO® ǀ Disney Askepott slottet og Prince Charming (43206). Det inkluderer et slott på tre nivåer, tre minidukkefigurer og to LEGO dyrefigurer.

Dette detaljerte settet har mange funksjoner og tilbehør som diversifiserer din kreative moro. Barn kan spille roller og gjenoppleve sine favorittøyeblikk fra et eventyr eller lage nye historier. Slottet har en ballsal med roterende gulv, et omkledningsrom hvor du kan bytte Askepott, en garderobe med en bevegelig kattedør og mye mer.

Mange morsomme karakterer Dette settet inneholder minidukkefigurer fra Disney Askepott, Prince Charming og Lady Tremaine, i tillegg til figurer av Gus Gus og Lucifer.

Dette settet inkluderer en tre-nivå lås med forskjellige rom og funksjoner, tre mini-dukkefigurer, to LEGO® dyrefigurer og rikelig med tilbehør å leke med.
Favorittkarakterer – inkluderer Askepott, Prince Charming og Lady Tremaine, samt Gus Gus ogLucifer figurer, takket være at du kan oppleve utallige eventyr.
Palasset er ca 28 cm høyt, 25 cm bredt og 11 cm dypt.
Interaktive digitale instruksjoner – I LEGO® Building Instructions-appen kan unge byggere zoome, rotere og visualisere en digital versjon av den nye modellen.
Disney Princess-konstruksjonssettet med minidukkefigurer og modeller av berømte gjenstander oppfordrer barn til å leke fritt og oppfinnsomt.
LEGO® kulisser oppfyller strenge bransjestandarder, slik at de alltid passer sammen.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.