FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
13 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

LEGO 31132 Creator 3-i-1 - Vikingskipet

kr 1 209,42 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
2 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
200 [2,4] stykker
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
Lego - Viking
Siste implementering
9 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Settet inneholder en modell av et tradisjonelt vikingskip dekorert med åtte skjold, en ballista med en blokkkaster, en ku og to ravner. Det lar deg også bygge en bevegelig slange fra Midgard for å spille interessante scener.

LEGO fans vil glede seg over tre forskjellige leker fra dette spennende 3-i-1 Viking-settet. Barn kan montere et vikingskip og en slange fra Midgard, et vikinghus med en drage og en ku bygget av blokker, samt en Fenris ulv og et tre med skjulte perler. Mens du leker med hver av modellene, kan du også bruke fire minifigurer fra vikingtiden.

LEGO Creator 3-i-1-sett gir barna alt de trenger for ubegrenset lek – hvert sett lar deg bygge tre forskjellige strukturer. Alle modellene er detaljerte og kan tas fra hverandre og gjenoppbygges, slik at moroa aldri stopper. Blant de mange 3-i-1-settene venter skip, hus og ubåter.

Tre leker i ett sett med Vikings – LEGO® Creator 3 i 1 vikingskip og Midgard slange (31132) vil glede barn med modeller av skipet, huset og ulven Fenris.
Ubegrenset lek – barn kan velge mellom tre eventyr med vikingene. Vil de kjempe mot en farlig slange på et skip, bygge et viking- og dragehus, eller spille et sammenstøt mellom en nordisk ulv og fire vikinger?
Ekstremt mobile modeller - Midgard-slangen har et bevegelig hode, hale, kropp, kjeve og finner, og når det gjelder en ulv, er nakken, kjeven og bena bevegelige. Takket være dette kan barn spille scener der mye skjer.
Vikingskipet er dekorert med åtte skjold, og om bord er det ballistaer med en mursteinkaster, en ku bygget av blokker og to mursteinsbygde ravner. Vikinghuset har et avtagbart tak.
Inkluderer fire bevæpnede vikingminifigurer for å spille ut en historie med et skip, et hus eller en ulv.
Vikingskipet er ca. 27 cm høyt, 42 cm langt og 17 cm bredt.
Interaktive digitale instruksjoner – I LEGO® Building Instructions-appen kan barn zoome, rotere og visualisere en digital versjon av den nye modellen på smarttelefonen eller nettbrettet.
LEGO byggeklosser oppfyller de høyeste globale sikkerhetsstandardene, slik at de® enkelt kan skilles fra hverandre hver gang.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.