FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Lebit fargeskiftende USB LED-stripe med mobiltelefon fjernkontroll 1 meter

kr 37,65 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
137 [2,4] stykker
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
SKU:
holm3667
EAN:
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Siste implementering
4 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

LED-stripe som kan kobles til USB-port:
Et nisjeprodukt kom med utseendet til LED-stripe med USB-kontakt, hvis særegenhet er at den kan betjenes fra en TV, datamaskin eller strømbank. Med hjelpen kan vi lage stemningsbelysning veldig enkelt, noe som kan lyse opp en kjedelig stue eller et vanlig soverom samtidig!

Enkel mobiltelefonkontroll.
Koble den til smarttelefonen din via Bluetooth og slå automatisk på lysene ved hjelp av appen. Prøv flere lysmoduser - bytt lys eller la lysene endres i henhold til sangene som spilles av på telefonen.

Fra enheter med USB-porter med 5V-utgang, kan du trygt betjene denne LED-stripen. Bare koble til USB-porten og nyt det fantastiske stemningslyset! Ingen ekspertise er nødvendig for å montere og montere den, vi kan sette den i drift på bare noen få sekunder!
Innebygde fargeskiftende RGB LED-brikker:
Den fargerike belysningen vil fortrylle alle, men spesielle RGB LED-chips er plassert på denne LED-stripen, som endrer fargen på lyset etter behov! Du kan velge solid hvit, blå, rød, grønn, gul, oransje, rosa, etc .; Du kan til og med starte lysshow (langsom gradient, rask flimmer osv.) og til og med justere lysstyrken!

5V LED-stripen i pakken kan kuttes hver 1 LED, praktisk talt hver 35 mm finner vi et kuttpunkt på LED-stripen. Dette gjør det enkelt å skalere, veldig godt skalerbart for alle trange steder.

Slik installerer du USB RGB LED-stripe:
RGB-lysdioder er montert på en fleksibel stripe med selvklebende bakside.  Takket være sin fleksibilitet kan den festes ikke bare på flate overflater, men også på svakt buede overflater! Den fester seg utmerket på baksiden av TV-er, skjermer eller til og med MDF- og PVC-materialer.
 
Vær oppmerksom på at led-stripen i tilfelle av et elektrisk apparat ikke skal monteres på det mest varmepunktet, da dette kan ha en skadelig effekt ikke bare på lysdiodene, men også på det selvklebende limet (det kan løsne fra overflaten på grunn av varme).

Bruksområder:
 - smart-TV, skjermens bakgrunnsbelysning (reduserer belastningen på øynene når du ser på TV i mørket ved å belyse skjermmiljøet)
 - Computer skrivebord dekorasjon belysning
 - tastaturholder funksjonell belysning
 - camping, camping ekstra lys (f.eks. betjenes fra Power Bank)
 - 5V DC-utgang USB-kontakt i alle miljøer, for eksempel sengeinnredningsbelysning, kabinett interiørbelysning
 



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.