FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
10 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

LAMPE LOMMELYKT SOLAR COB CAMPING POWERBANK KRAFTIG

kr 81,97 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
50 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
1 måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

NZY ZJ-1158 er en multifunksjonell bærbar LED-lommelykt. Den er utstyrt med et innebygd 1200 mAh batteri og lar deg lade smarttelefonen din via USB. En funksjon av lommelykten er tilstedeværelsen av et solcellepanel som lar deg lade enheten hvor som helst der det er tilgang til direkte sollys. Du kan velge hvilken type belysning du trenger: hovedlampen eller kroppens glød. Bærbar lampe har mange bruksområder. Den praktiske designen lar deg sette den på en flat overflate eller henge den, samt holde den komfortabelt i hendene med et belte. Denne enheten kan installeres hvor som helst: på soverommet eller barnerommet, på gangen, på badet og generelt hvor en mobil lyskilde er nødvendig. Lampen er egnet for bruk som bærbar lommelykt, lampe, nattlys eller reservelyskilde i rommet når strømmen er slått av. NZY ZJ-1158 er en moderne lampe for bruk i ulike hjemmesituasjoner

ZJ-1158 multifunksjonell campinglykt vil være en god partner når du fisker, piknik, camping, lysthus eller hjemme når lysene slukkes. Lampen har en ganske liten vekt, siden den er laget av slitesterk plast og fungerer autonomt takket være det innebygde batteriet. Den har også en Power Bank-funksjon for nødlading av USB-dingser.

Lampens utforming er gjennomtenkt på en slik måte at den kan holdes i hånden av beltet i vertikal eller horisontal stilling. Du kan også ganske enkelt plassere lampen vertikalt på en hvilken som helst flat overflate.

Teknisk sett gir ZJ-1158 lommelykt to varianter av påføring - som lommelykt med retningsstrøm av lys og som lampe / lampe / nattlampe med diffust lys. Lommelykten har to lysstyrkemoduser og en nødblinkende modus, mens lampen bare har to lysstyrkenivåer. Alle moduser byttes vekselvis ved å trykke på strømknappen på oversiden av lampen.

Lading av batteriet til lommelyktlampen gjøres via USB Type-C-inngangen eller fra solcellepanelet, som er plassert i den øvre enden av lampen når den utsettes for direkte sollys. I tillegg er ZJ-1158 lommelykt utstyrt med en standard USB-inngang for lading av USB-gadgets. Begge kontaktene er lukket med en silikonhette for å forhindre at fuktighet, støv, etc. kommer inn. inne.

Egenskaper:

Type: Camping Light / Lantern / Night Light

Modell: ZJ-1158

Materiale: Plast

Strømforsyning: innebygd oppladbart batteri

Lading: USB Type-C + solcellepanel

Drift: 5

Power bank funksjon: Ja

Svart farge

Størrelse: 13 * 10 cm

Utstyr:

Campinglampe ZJ-1158 med oppladbar

USB / USB Type-C ladekabel

Pakket i en original kartong



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.