WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Kvinners plattform espadrilles for kvinner BLUE JEANS

kr 166,43 /et par pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
24 [2,4] par
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Spania
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
1 år siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

De autentiske esparto espadrillene med plattform for håndlaget kvinner i Spania. Håndlaget blucher stil espadrilles håndsydd med masse kjærlighet. Våre Blue Jeans espadrilles autentisk cowboy denim stoff, er det perfekte supplement til ethvert utseende, det være seg land, urban, chic. Deres store tilpasningsevne til foten og deres komfort gjør dem til en veldig behagelig espadrilles. Hennes håndvevde espartosåler gir våre kvinners plattform espadriller en god beredskap. Din mote espadrilles kalles Blue Jeans ... være mambo min venn!

Oppdag våre kvinner blucher espadriller med esparto-plattformen, håndlaget i Spania av autentiske esparto-håndverkere. Våre Blue Jeans cowboy plattform espadrilles består av en autentisk håndvevd esparto såle og en intens marineblå cowhide stoff hånd sydd i et øye til den naturlige esparto såle.

Blucher-esparto espadrille-sandalene for kvinner laget av DOROTHY MAMBO™ i begrenset opplag er ikke-hormonelle espadriller. De brukes ikke på den siste etter håndsøm fordi hvert par er laget for å bæres av en enkelt person, siden det organiske bomullsstoffet gir et par millimeter for å tilpasse seg som om en hanske var ved foten av Den heldige. Dette er et håndverker og økologisk produkt, da det ikke griper inn noen produktiv prosess som genererer avfallsforurensninger og utnytter naturlig måte fibrene som egen natur genererer på en bærekraftig måte.

Nyt en mote espadrilles uunnværlig for denne våren sommeren, kombinere dem er din urbane utseende, jeans, skjørt eller shorts. Et veldig behagelig fottøy, helt håndlaget i Spania med mye velvære.

Oppdag de autentiske espadrilles espadrilles espadrillene med esparto-plattform som har blitt moderne denne vårsommeren.

Et design inspirert av den mest urbane mote, som kombinerer countryelementer, som den mørkeblå cowboy-denimen, med sømmer, håndsømmer og økologisk bomullsavsperring i oransje toner. Et veldig behagelig fottøy som vil bli en stift i garderobebakgrunnen din i denne vårferien.

Våre esparto-plattform blucher espadriller for kvinner er perfekte for å matche enhver motestil, design eller utseende. Du kan sette dem sammen med favorittklærne, skjørtene, buksene, shortsene, kjeledressene, jeansene og til og med noen uformelle snittkjoler.

Den store komforten og den forsiktige håndlagde av disse esparto espadrillene med plattform for kvinner, gjør dem til uatskillelige følgesvenner av reise i denne sommerferien. Mote espadriller som du også kan bruke om våren og høsten. Og noen steder i løpet av året.

Ta din esparto sandaler med kvinners plattform med deg uansett hvor du vil dra denne ferien, dens store allsidighet, gir deg muligheten til å kombinere dem med nesten ethvert utseende. Nyt endeløse turer på landsbygda, i byen eller ved havet. Å gå med disse espadrillene vil være en uforglemmelig opplevelse.

For DOROTHY MAMBO™ er kvaliteten på produktet vårt prioritert i alle våre mote- og fottøykolleksjoner. Derfor har vi laget alle våre esparto espadriller med plattform for kvinner som alltid er ute etter maksimal ergonomi og komfort. Anvendelsen av en streng kvalitetskontroll sikrer en fottøyhåndverker med en perfekt sko, et veldig behagelig fottøy.

esparto espadrillene for kvinner med plattformen BLUE JEANS er et ekte design, originale og umiskjennelige, og kvaliteten er mer enn kontrastert. Takket være bruken av naturlige stoffer i deres håndlagde, gir disse esparto espadrillene med plattform for kvinner en lett, men trøstende massasje på fotsålene mens de går med dem. På bunnen av skoen har innarbeidet et tynt lag med naturgummi, som beskytter esparto fra descaste.

DOROTHY MAMBO™ produserer alle sine espadrille design med begrenset opplag kvinner esparto plattform for å møte de høyeste kvalitetsstandarder våre kunder krever.

Når du går med vår espadrille-plattform espadriller for kvinner, vil du oppleve endeløs sensorisk stimulering. Dette skyldes den direkte kontakten som huden på planten på føttene utøver med esparto. Takket være denne direkte kontakten er esparto av sålen til våre alpargatas i stand til å tilpasse seg formen på føttene til hver person. Holde svettekapasiteten til foten til enhver tid. For å gjøre vondt verre, har esparto eller jute også evnen til å utstråle svette akkumulert under bruk og holde seg som ny for neste tur.

Alle våre espadrille-plattformer espadriller for kvinner er sertifisert fottøy og er helt håndlaget i Spania. Plattformsålene fra esparto er håndvevd av dyktige esparto-håndverkere.

DOROTHY MAMBO™ esparto espadrilles for kvinner har et pustende, 100 % miljøvennlig innerfôr i bomull for maksimal komfort og holdbarhet.

Velg blant våre modeller av esparto espadriller for kvinner som du liker eller som er relatert til din stil eller motetrend. Velg nummeret ditt riktig, men ikke bekymre deg hvis du ikke vet hva det er. Se og skriv ut guiden vår


Vedlegg
Last ned fil dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(23).pdf Last ned fil dorothy-mambo-mogambo-ss17(23).pdf


Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.