WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Kit radiostasjon CB PNI ESKORTE HP 8000L ASQ + antenne CB Midland LC59 c

kr 703,21 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
100 [2,4] stykker
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Merker
HP
Leveringstid
5 dager
SKU:
PNI-PACK26
EAN:
5949066507977
Siste implementering
For over en måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


ASQ Justerbar
En innovasjon i CB-segmentet, den justerbare automatiske squelch (ASQ) tilbyr maksimal komfort for selv de mest krevende brukerne av bil CB-radiostasjoner. Hvis vi til nå var vant til å aktivere/deaktivere ASQ, bringer PNI nå funksjonen til å justere den, en funksjon som gjør det mulig å eliminere opptil 100% av interferens, bakgrunnsstøy og jamming i CB-båndet.

ASQ-knapp på mikrofonen
For økt kjørekomfort har PNI plassert den automatiske squelch (ASQ) på / av-knappen på mikrofonen. I tillegg til denne knappen finner vi også opp/ned-knapper på mikrofonen for å bytte kanal, slik at du ikke trenger å ta øynene av veien for å betjene disse hovedfunksjonene.

Liten
Du kan bruke produktet i hvilken som helst bil, da det er en av de minste CB-stasjonene på markedet. Robust og med en behagelig design, kan den plasseres hvor som helst: armlen, brett, mellom seter, uten å forstyrre eller forstyrre.

Avstand til kommunikasjon
Kommunikasjonsavstanden er en avgjørende faktor i anskaffelse og bruk av en CB-antenne. Dermed nås kommunikasjonsavstanden på 7 km eller mer under ideelle arbeidsforhold: kalibrert antenne, åpent felt uten hindringer, stasjon med maksimal lovlig tillatt effekt på 4W og med standard mottak. Ethvert hinder som: åser, fjell, bygninger, kan føre til reduksjon av denne avstanden.

Magnetisk base
Den magnetiske basen i denne pakken er utstyrt med en 4 m kabel, nok til å plassere antennen på kuppelen, og en diameter på 78 mm med en kraftig magnet som gir antennen stabilitet selv ved høye hastigheter.

Komplett pakke
Dette produktet tilbyr deg alt du trenger for å gå på veien: mikrofonstasjon, antenne, magnetisk base og buss for kalibrering. Alt du trenger å gjøre er å montere dem på maskinen og gjøre en kalibrering for å bruke dem med maksimal ytelse.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.