FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
10 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

M Desk Organizer for kabler, Alogy Strips Produktbeskrivelse + viktige funksjoner

Produkt høydepunkter: Merke: Alogy Produkttype: Arrangør / kabelboks, strimler Farge: svart Boksdimensjoner (lengde/bredde/høyde): 31 x 13 x 12,5 cm Materiale: halvmatt PVC Lukking: snap-on som begrenser barns tilgang til arrangørens innhold Formål: kabler, skjøteledninger, strips, strømforsyninger, ladere, småelektronikk osv. Den passer perfekt på skrivebordet, gulvet eller skuffen - tilpass den til dine behov! Veldig enkel å bruke Laget av holdbare, fleksible materialer som er motstandsdyktige mot skade Minimerer risikoen for skade på kabler og enheter
Ingen flere skjemmende kabler i vanlig syn! Ingen flere rotete venstre kabler som floker seg og samler mye støv! Alogy Storage Box er den perfekte løsningen for å organisere kabler og enheter som vi bruker hver dag. Spesialdesignede kabelhull på begge sider av boksen gjør at du kan håndtere kablene enda bedre. Arrangøren er den perfekte løsningen hvis det er små barn og kjæledyr i huset. Rydding av kablene vil redusere risikoen for ulykker.
Kompakte dimensjoner - sted hvor du vil! De kompakte dimensjonene til beholderen lar deg enkelt plassere den på et skrivebord, i en skuff, på gulvet, under et skrivebord eller i et annet hjørne av rommet, kontoret! Arrangør dimensjoner: Lengde: 31cm Bredde: 13cm Høyde: 12.5cm
Alt på ett sted Alogy Storage Box Organizer er den perfekte løsningen for alle som bruker flere enheter. Den har lett plass til flere skjøteledninger, kabler og enheter. Den passer perfekt hvor som helst hjemme eller på kontoret. I tillegg kan den brukes som stativ for en ramme eller lampe. Det vil også fungere godt når du reiser og vil tillate deg å enkelt organisere plass, for eksempel i en buss eller bobil.
Alt for hånden! Sjekk ut våre andre tilbud og velg nødvendig tilbehør for deg. Huske! Du kan finne en rekke tilbehør som: herdet glass, holdere, billadere, FM-sendere, kabler eller hodetelefoner.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.