De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Joyroom trådløs Apple Watch-lader Alle serier med Type C-kabel 1,2m

kr 74,78 /stykke pris uten skatt
JEG BESTILLER
Tilbudet avsluttes snart
Skynd deg, tilbudet utløper i dag. Ikke nøl med å ikke gå glipp av muligheten!

Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Slovakia
Produktgruppe
Ny  
Merker
Apple - Only - ACTION - Always
SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Ta kontakt med Ringe

Joyroom trådløs Apple Watch-lader Alle serier med Type C-kabel 1,2m - beskrivelse

Fordyp deg i moderne bekvemmelighet med Joyroom induktiv laderkabel, perfekt kompatibel med alle enheter i iWatch-serien. Vår S-IW011, i en elegant hvit finish, er ikke bare en vanlig kabel - den er en ekte følgesvenn for Apple Watch, og sikrer pålitelig og effektiv lading. Oppdag de unike egenskapene til dette produktet som vil gjøre det enda morsommere å bruke Apple Watch.
De viktigste fordelene med Joyroom-kabel med induktiv lader:

Rask og trådløs lading . Med S-IW011 induktiv lader, glem kabler og plagsomme tilkoblinger. Bare plasser Apple Watch på laderen, og ladeprosessen starter umiddelbart.
Holdbar konstruksjon . Laget av høykvalitets aluminiumslegering, ABS og en flettet nylonkappe, er kabelen vår ikke bare estetisk tiltalende, men også holdbar, og beskytter mot slitasje og skade.
USB-C-kompatibilitet . Bruken av moderne USB-C garanterer en stabil og effektiv tilkobling, som muliggjør hurtiglading fra enhver 5V 1A strømkilde.
Høy utgangseffekt . Utgangseffekten på 3,5 W (maks.) gjør at Apple Watch får energi raskt og effektivt, slik at du kan nyte den enda lenger.
Elegant design . Kabelen har ikke bare en praktisk funksjon, men ser også stilig ut, perfekt tilpasset designen til Apple Watch.

Spesifikasjon:

Kontakttype: USB-C
Inngangseffekt: DC 5V 1A
Utgangseffekt: 3,5 W (maks.)
Materiale: aluminiumslegering + ABS + flettet nylon

Trådløs lading
Bli kvitt kabler og tradisjonelle ladere. Joyroom induktiv laderkabel gjør at du raskt kan lade Apple Watch uten tungvinte kabler. Bare plasser klokken på laderen, så starter prosessen automatisk og leverer strøm sømløst.
Varig konstruksjon
Joyroom-kabelen er laget av solide materialer og er eksepsjonelt slitesterk. Aluminiumslegering, ABS og flettet nylondeksel garanterer ikke bare et elegant utseende, men også beskyttelse mot slitasje, noe som sikrer langvarig bruk.
USB-C-kompatibilitet
Den avanserte USB-C-kontakten sikrer ikke bare hurtiglading, men også en stabil tilkobling. Uansett strømkilde garanterer Joyroom-kabelen effektiv lading av Apple Watch.
Høy utgangseffekt
Med en imponerende utgangseffekt på 3,5 W (maks.) gir kabelen vår rask lading, noe som gjør Apple Watch klar til bruk på et øyeblikk. Ikke kast bort tid på langtidslading – med Joyroom er du alltid klar for action.
Elegant Design
Ikke bare funksjonell, men også stilig. Joyroom-kabelen med induktiv lader passer perfekt til designet til Apple Watch, og legger til eleganse og modernitet.


Betalingsmetoder

  • Overføre

Fraktmetoder

  • Innenlands forsendelse
  • Utenlandsk skipsfart

Andre engros tilbud

Andre tilbud i denne kategorien

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.