FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Iview Wifi ip hd sikkerhet kamera

kr 144,04 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
Merker
iPhone - iPad - Apple
SKU:
holm3757
EAN:
=VLOOKUP(A85,Munka1!D:E,2,FALSE)
Siste implementering
3 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


I tillegg til 2MP 1080p High Definition, FULL HD, har kameraet også støtte for trådløs Wi-Fi-teknologi, slik at du enkelt og raskt kan koble til kameraet hvor som helst via Internett eller mobilenheten. Bildet er klart og nær den virkelige scenen. Avansert videokomprimering.

BevegelsesdeteksjonKameraet støtter bevegelsesdeteksjon på flere områder, noe som muliggjør virkelig effektiv overvåking. Hvis bevegelse oppdages, sender kameraet et varsel og tar opp videoen til et micro SD-kort med innebygd spor på kameraet (støtte for micro SD-kort opptil 128 GB). I motsetning til et tradisjonelt webkamera er dette IP-kameraet et frittstående system som, uten å måtte koble det til en datamaskin, kan overføre og ta opp bilder av høy kvalitet til et minnekort, samtidig som du kan overvåke og kontrollere kameraet. søknad om iPhone, iPad eller Android-enheter.

Video er skutt med 25 bilder per sekund, så opptaket er helt jevnt.

Nattsyn

Dette IP-kameraet har unikt nattsyn med automatisk lysstyrkejustering. WiFi IP-kameraet inkluderer IR LED-bakgrunnsbelysning, som muliggjør kontinuerlig overvåking selv om natten. I svakt lys aktiveres infrarød belysning av scenen automatisk med en rekkevidde på opptil 30 meter.

Hovedfunksjon:
2.0 MPx FULL HD utendørs WiFi IP-kameraWiFi-tilkobling for enkel plassering og avanserte administrasjonsalternativer / Trådløs WiFi-modul kompatibel med 802.11 b / g / n-standard. / FULL HD HD-video for skarpe detaljer og bedre klarhetEnkelt og raskt oppsett og kontroll av utendørs IP-kamera via app (for mobiltelefoner og multimedieenheter med Apple iPhone eller Android-operativsystem). Overvåking via PC. Detaljert opptak i full HD (1920 × 1080p)Vidvinkel (85°)Mulighet for å ta opp og se videoer på nettetNattmodus med infrarøde lysdioder og mekanisk ICR-filter. IR-LED for nattbelysning fra en avstand på opptil 30 meter. Overvåk bevegelsesdeteksjonshendelser med muligheten til å sende e-post. Rike alternativer for bildeinnstillinger og andre kamerafunksjoner. Sprut- og støvbestandig med IP66-klassifisering. Enkel installasjon, du trenger bare et kamera, smarttelefon eller nettbrett, samt muligheten for å koble til Internett (f.eks. via WIFI)

Pakken har en EU AC-lader!.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.