FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
21 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Isolert rustfritt stål vannflaske med halm, 16 oz

kr 157,89 /stykke pris uten skatt
Pris for forhandling

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
14 [2,4] stykker
Land
Australia
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
6 dager
SKU:
TBK0006
Siste implementering
9 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

FUNKSJONER
>Merke: Brandster
>Farge: lys lilla, lyseblå, lysegrå, svart og rosa
>Pålitelig spillsikkert lokk
>Passer lett i koppholdere i kjøleskap
>Dobbeltvegget konstruksjon gir overlegen isolasjon
>Bred åpning og slank kroppsdesign
>Mest stilige drikkebeholder
>Utvalgt halmhull å drikke lett på farten

SPESIFIKASJONER
>Materiale: Rustfritt stål
>Kapasitet: 16 oz (480ml), 25 oz (750ml)
>Hold deg varm/kald i 8-10 timer

PAKKEN INKLUDERER
1x Sølesikkert rustfritt stål tumbler

OM PRODUKTET
Brandster isolert trommel er et rustfritt stål vakuumisolert trommel med en dobbeltveggkonstruksjon, som gir isolasjon for varme og kalde drikker. Dette vannglasset har et lokk som låses på plass, og forhindrer søl. Den har også en sprutsikker design som forhindrer lekkasjer fra alle vinkler. Brandster-isolert vannglass kan brukes av alle som trenger å drikke kalde væsker i lang tid. Disse inkluderer idrettsutøvere, folk som jobber utendørs om sommeren, og folk som jobber i varme omgivelser hele året. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å bestemme deg for et fantastisk vannglass.

> Brandster-isolert vannglass er et av de mest holdbare glassene i rustfritt stål som finnes. Den dobbeltveggede konstruksjonen gir overlegen isolasjon, noe som holder drikkene dine kalde i lange timer. I pakken vil du motta et vannglass og halm i rustfritt stål.
>Med rustfritt stål, som ikke er gjennomskuet og derfor vanskeligere for temperaturstråler å trenge gjennom, tar det mye lengre tid for drinker å varme opp eller kjøle seg ned. I tillegg til dette er mange rustfrie stålflasker isolert med det eneste formål å holde drikkene kalde i opptil 24 timer.
> Brandster isolerte vannglass er et flott produkt å bruke på kontoret eller mens du er på veien. Det er attraktivt og praktisk med sin elegante design. Dette isolerte trommelglasset er allsidig, slik at det kan brukes til både romtempererte væsker og varme drikker. Den kommer også med en halmholder, og en bred munn som gjør den lett å drikke fra.
>Dette produktet er laget med den hensikt å ha allsidighet som passer alle behov. Deres produktsortiment er holdbart og tåler ulike værforhold. Vakuumisolerte, BPA-frie og lekkasjesikre er noen av funksjonene i produktene deres som gjør dem virkelig verdt pengene som brukes på dem.
> Brandster-isolert vannglass er et utmerket eksempel på en stilig drikkebeholder. Den er ideell for alle som trenger å holde seg hydrert om sommeren eller vinteren, med design i rustfritt stål og vakuumlokk som holder drikken kald i flere timer. I tillegg til dette produktet er enkelt å bruke, slik at du kan bruke det asap når du mottar bestillingen din.

MERK: Denne varen vil bli sendt fra Australia med Australia-Wide Express Delivery Service. **Under normal drift av logistikk-/budtjenester (unntatt forstyrrelser eller overbelastning) er leveringstiden ca. 3-6 virkedager for adresser i større byer, tettsteder og tettsteder. Det kan være ekstra forsinkelse på par virkedager for landlige adresser.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.