FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
16 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Island komfyrhette 38 cm 540m3/t Tron Ambience

kr 5 012,15 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
Klarstein
SKU:
4060656102776
EAN:
4060656102776
Siste implementering
3 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Vanlig pris: 2609,99 zł
Vår pris: 2149 zł

Tron Ambience øy hette Ø38cm absorber 540m³/h LED rustfritt stålFume fjerning i futuristisk stil: Island komfyr hette Klarstein Tron Ambience vil bringe et pust av luksus til kjøkkenet og frigjøre luften fra røyk og ubehagelig lukt.

Den perfekte løsningen for kjøkkenøyer. Øyhetten  Tron Ambience by Klarstein gir frittstående platetopper eleganse og elegant.  Hetten henger fritt fra taket på 140 cm rivebestandige stålsnorer og trekker ut røyk og lukt fra kokeplaten. Takket være de tre effektnivåene trekker den kontinuerlig ut lukt og fettete røyk med en kapasitet på 540 m³/t, noe som gjør den ideell for store kjøkken med en øy i amerikansk stil. På alle tre driftsnivåer gir de innebygde LED-komfyrlysene et sterkt hvitt lys, mens frontpanelet med digitalt display lar deg velge ett av 3 effektnivåer.

Utsiden av øykokerhetten Tron Ambience by Klarstein er også ren eleganse. Det runde kabinettet i børstet rustfritt stål, omgitt av en lys LED-ring og vedlikeholdt i PureAmbience-stil, fremkaller assosiasjoner til en datamaskinatmosfære, og gir en futuristisk glød til kjøkkenøya.

Ren luft og edel design: Klarstein Tron Ambience øy hengende hette er en virkelig luksuriøs aksent på kjøkkenet ditt.

Grunnleggende informasjon:Sentralt punkt: øykomfyrhette for takmontering over frittstående komfyrerEffektiv: maks. luftavsugskraft opptil 540m³/hFuturistisk utseende: PureAmbience-design med rundt hus i børstet rustfritt stål og LED-ringBehagelig luft: vaskbart fettfilter i aluminium og valgfrie karbonfiltre for å fjerne kjøkkenluktMiljøvennlig: energisparing i energieffektivitetsklasse AProsta drift: knappekontroll med bakgrunnsbelysningAlt i sikte:    byttbar LED-belysning  kjøkkenområde (2 x 2,5 W)Plassbesparende: hetten henger over komfyren for komfortabelt og gratis arbeid ved komfyrenEffektiv:  hette med en diameter på 38 cm og motoreffekt på 165 W i et 3-trinns område

Funksjoner:av/på-bryter foran på panseret sirkulerende nivåer å velge mellominnebygd hvit platetoppbelysningenergieffektivitetsklasse Avtakbar, vaskbar fettfilteroppheng høydejustering, maks. 60 cm avtrekk i lukket modus, takfliser med utskjæring for strømkabelegnet ekstra aktivert karbonfilter er tilgjengelig under delenummer 10030983strømforsyning: 220-240 V ~ | 50 Hz

Leveringsomfang:1 x avtrekksvifte1 x takplate1 x monteringsmateriale (skruer og plugger)

Mål: dimensjoner: ca. 38 x 45 cm (ØxH)takplate mål: ca. 28 x 4 x 28 cm (ØxH)kabellengde: 140 cmvekt: ca. 14,6 kg



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.