FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
22 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

IPurity? Edison Vintage lyspære [3 stk] - Retro lyspære

fra kr 57,31 /stykke pris uten skatt
kr 5,05 fra 1 til 249 [2,4] stykker
kr 4,85 fra 250 til 500 [2,4] stykker

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
250 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
499 [2,4] stykker
Land
Tyskland
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
9 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

? ??????? ??????????E27-pæren kan slås av og på opptil 20 000 ganger! Vår 4W LED-lyspære erstatter en konvensjonell 40W glødepære og er veldig lett på lommeboken! Det gule glasset med høy fargeglans og LED-filamentet av høy kvalitet tryller frem en vintage retrostil!
? ???????? ???????: Den vintage lyspæren E27 passer med sin E27-base i nesten hvilken som helst lampe! Den er flimmerfri og flimmerfri og avgir et varmt lys umiddelbart etter at den er slått på. Den fyller stue, spisestue, soverom, kjøkken, kontor, kafé og restauranter med nostalgisk stil!
? ???? ??????????? : Med en levetid på over 25 000 timer er E27-lyspæren spesielt holdbar. I tillegg har E27 LED en høy fargegjengivelse av CRI>80 for spesielt levende og naturlige farger. Alle våre lamper er TÜV-testet i Tyskland og har alle nødvendige sertifikater!
? ????? Acc??????????: Med 2200K er retro glødelampen varm hvit og tilbyr den ideelle belysningen for en koselig atmosfære. Det ser ut som den originale Edison-lyspæren - retrodesign i perfekt kombinasjon med moderne energibesparende LED-filamenter! Selv når de er slått av, er de geniale filamentene et blikkfang!
? ??????? ???????????: Vi vil at du skal være like fornøyd med våre IPurity vintage dekorative lamper som vi er. Derfor tilbyr vi deg 30 dagers returrett og pengene-tilbake-garanti på produktene våre. En tysktalende kundesupport står til din disposisjon!



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.