WEEKEND SALE
-25%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

IP PNI IP751W 720P P2P-kamera, PTZ, kortspor, trådløs, e-post, FT

kr 682,75 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
1 brikker
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Merker
iPhone
Leveringstid
5 dager
SKU:
PNI-IP751W
EAN:
5949066500442
Siste implementering
For over en måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Koble IP751W-kameraet til mobiltelefonen
last ned PNI ROcam-applikasjonen i smarttelefonen din, og skann deretter QR-koden på baksiden av kameraet med dette programmet.
 
Applikasjon dedikert til PNI-kameraer

PNI har laget en applikasjon dedikert til IP651W, IP751W og IP951W kameraer som du kan bruke til raskt å få tilgang til og overvåke dem, når de er koblet til internett.

P2P-funksjon og HD-oppløsning

Ip751W-kameraet har muligheten til å nås raskt og direkte bare ved å skrive inn brukerens navn og passord eller ved å skanne QR-koden i den dedikerte programvaren, informasjon som finnes på sålen. Oppløsningen på bildet gjengitt av dette kameraet er 1280 x 720 piksler, noe som vil sikre et bilde av meget god kvalitet.

Kablet eller trådløs internettforbindelse

Du kan koble kameraet til internett både via kabel og via et trådløst nettverk.

Utsikt selv under dårlige lysforhold

IP PNI IP751W ip-kameraet er utstyrt med 10 infrarøde lysdioder, som lar deg se om natten, i en avstand på opptil 12 m. Den kan brukes til tilsyn med hjemmet, kontorer, fabrikker, butikker, sykehus, etc. Enkelt, praktisk og i sanntid.

Rotasjon evne

Kameraet gir mulighet for å spore en person i det beskyttede rommet ved å rotere horisontalt opp til 330 ° og vertikalt opp til 90 °.

Toveis lyd

IP751W-kameraet har en innebygd mikrofon og høyttaler, slik at du kan kommunisere med en person i det overvåkede rommet.

Fjernkontroll

Du kan overvåke og kontrollere kameraet ditt fra hvilken som helst nettleser eller med dedikert programvare for Windows, Android eller iPhone, fra hvor som helst i verden.

Lokalt eller eksternt opptak

Ip751W-kameraet er utstyrt med microSD-kortspor som lar deg, ved å sette inn et minnekort kjøpt separat, ta opp bildene for å se senere. Du kan også ta opp bildene på en datamaskin, via Internett, men det må være på gjennom hele opptaket.

Varsel om bevegelsesregistrering på e-post eller FTP

Med denne kameramodellen drar du nytte av øyeblikkelig informasjon med et bilde, via e-post eller FTP, hvis kameraet har oppdaget bevegelse i det overvåkede rommet. På denne måten vil du umiddelbart vite hvem som passerte gjennom det beskyttede området.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.